Ευχαριστήριο προς τον Σύλλογο Γονέων

Ανακοινώσεις

Χάρη στην ευγενική προσφορά του Συλλόγου Γονέων, τοποθετήθηκαν χτες Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022 στο σχολείο μας δύο νέοι διαδραστικοί πίνακες. Οι πίνακες αυτοί, προβολικά μηχανήματα, οθόνες και φορητοί υπολογιστές, θα καλύψουν τις σύγχρονες διδακτικές ανάγκες των μαθητών της Α Τάξης.
Οι φορητοί υπολογιστές είναι ευγενική χορηγία του Συλλόγου Γονέων και οι πίνακες με τα προβολικά μηχανήματα και η εγκατάστασή τους είναι ευγενική χορηγία της εταιρείας Contact Pigeon και πιο συγκεκριμένα του κ. Γεωργίου Μοιρώτσου, γονέα του σχολείου μας και του συνεργάτη του κ. Χαράλαμπου Νίκα.
Με την τοποθέτηση αυτή το σχολείο μας καλύπτει δέκα από τα δώδεκα τμήματα. Στόχος πια είναι να καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε δύο ακόμη συστήματα για να καλύψουμε τις ανάγκες και της Β Τάξης ώστε όλοι οι μαθητές μας να απολαμβάνουν το προνόμιο των πολλαπλών παιδαγωγικών ωφελειών που παρέχουν τα συγκεκριμένα μέσα.
Εκ μέρους όλης της σχολικής κοινότητας ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς και τον Σύλλογο Γονέων για την ευγενική προσφορά τους, το ενδιαφέρον και την πολύ καλή συνεργασία.

Από τη Διεύθυνση