Το Φεβρουάριο το σχολείο μας

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου

logo_PindosNationalParkΣτελέχη του Φορέα Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου-Αώου και Πίνδου επισκέφθηκαν το σχολείο μας σκαι ενημέρωσαν τους μαθητές της Β΄Τάξης σχετικά με το Εθνικό Πάρκο Βόρειας Πίνδου, στα πλαίσια του προγράμματος περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης “Η πανίδα του εθνικού πάρκου Βόρειας Πίνδου”

ForeasDrumwnPindAwou_01sForeasDrumwnPindAwou_02sForeasDrumwnPindAwou_03s

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου

Εκδρομή της ΣΤ΄ Τάξης στην Κόνιτσα και τα Μαστοροχώρια, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος της Ευέλικτης Ζώνης “Η Ήπειρος της Πέτρας – Τα Μαστοροχώρια της Κόνιτσας”.
IMG_Mastoroxwria01_SmallIMG_Mastoroxwria02_smallBIMG_Mastoroxwria03_Small

 

IMG_Ekfobismo01_smallΠέμπτη 6 Φεβρουαρίου
Ενημερωτική εκδήλωση στο σχολείο, με θέμα Ενδοσχολική Βία και Εκφοβισμός, για τους μαθητών των τάξεων Δ΄, Ε΄, ΣΤ,΄από το δάσκαλο της Β΄ τάξης κ. Κρέκη Δημήτριο.
PEDIEK AtiBulling Diktyo AntiBulling Hpeirou

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου
Ενημερωτική εκδήλωση-άσκηση ετοιμότητας με θέμα Προστατευτείτε από το σεισμό, για όλους τους μαθητές του σχολείου, από τον πρόεδρο του συλλόγου γονέων κ. Σκούρτη Δημήτριο.

IMG_Ekfobismo02_small       Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου
Ενημερωτική εκδήλωση Ενδοσχολική Βία και Εκφοβισμός για τους μαθητές των τάξεων Α΄, Β΄, Γ΄, από το δάσκαλο της Β΄ τάξης κ. Κρέκη Δημήτριο.
PEDIEK AtiBulling   Diktyo AntiBulling Hpeirou

 

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου
IMG_AsfInt03_SmallΜε αφορμή την παγκόσμια ημέρα ασφαλούς διαδικτύου πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ομιλία-συζήτηση με τους μαθητές των τάξεων Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄, από τον εκπαιδευτικό ειδικότητας πληροφορικής κ. Ελευθεριάδη Αναστάσιο και τον πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κ. Σκούρτη Δημήτριο (πρώην καθηγητή πληροφορικής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση).

http://www.saferinternet.gr/sid          http://internet-safety.sch.gr/
http://www.sch.gr/96-announces/2923-2014-11-l 

 
IMG_TheaterOdyssey01_SmallΠέμπτη 13 Φεβρουαρίου
Τα τμήματα της Γ΄ τάξης παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση “Οδύσσεια”.

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου
Τα τμήματα των τάξεων Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση “Σταματήστε τη Γη να κατέβω”.

 

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου: Μπιζάνιος δρόμος
Τρέχουμε για το Μπιζάνι
MpizaniosDromos    Με μεγάλη συμμετοχή μικρών και μεγάλων αθλητών και αθλητριών, από πολλά μέρη της Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου ο Μπιζάνιος δρόμος. Στις μικρές αποστάσεις συμμετείχε ομάδα μαθητών και μαθητριών του σχολείου μας, με την καθοδήγηση – συντονισμό του καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Θωμά Αλεξίου, με σημαντικές, μάλιστα, διακρίσεις.

Συγχαρητήρια σε όλους!

logo_PindosNationalPark

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου
Η σύμβουλος περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και υπάλληλοι των Κέντρων Πληροφόρησης του Φορέα Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου-Αώου και Πίνδου  επισκέφθηκαν για δεύτερη φορά το σχολείο μας και ενημέρωσαν τους μαθητές της Β΄ τάξης σχετικά με το Εθνικό Πάρκο Βόρειας Πίνδου. Μέσα από παρουσιάσεις και δραστηριότητες, οι μαθητές πληροφορήθηκαν σχετικά με την έννοια της «προστατευόμενης περιοχής», τη γεωλογία και τις ζώνες του Πάρκου και τα προστατευόμενα ζώα και τα πουλιά που ζουν στην περιοχή.

ForeasDrumwnPindAwou_06sForeasDrumwnPindAwou_04sForeasDrumwnPindAwou_05s

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου
Σχολική γιορτή για την απελευθέρωση των Ιωαννίνων, από τους δασκάλους και μαθητές των τάξεων Γ1, Γ2, Γ3.

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου
Αποκριάτικο πάρτι στο σχολείο. Διοργάνωση: Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων.

IMG_FireProtect02_smallΠέμπτη 27 Φεβρουαρίου
Ενημερωτική εκδήλωση στο σχολείο μας, για την αντιμετώπιση των κινδύνων φωτιάς και σεισμού, από κλιμάκιο της Πυροσβεστικής. Προβολή βίντεο.


Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου
Αποκριάτικο πάρτι στο σχολείο μας, τις δύο τελευταίες διδακτικές ώρες του πρωινού προγράμματος (διοργάνωση: σύλλογος διδασκόντων).

 

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *