6η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ – ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ

6η  Πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού

3Ο  Δημοτικό σχολείο Αριδαίας

Στα πλαίσια της Πανελλήνιας ημέρας σχολικού αθλητισμού , που εναρμονίστηκε φέτος με την Πανευρωπαϊκή ημέρα σχολικού αθλητισμού και πραγματοποιήθηκε στις  27-09-2019     το σχολείο μας οργάνωσε αθλητικές δραστηριότητες με γνώμονα το θέμα της ημέρας που ήταν «ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ-ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΥΓΕΊΑ ΜΟΥ».

Στην αρχή ο ΚΦΑ κ. Γεωργουλούμης  ανέλυσε το θέμα της ημέρας και έδωσε οδηγίες στα παιδιά. Ακολούθησε πεζοπορία και δρόμος αντοχής.

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ από την Γυμνάστρια και αθλήτρια ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ κ. ΛΙΝΑ ΣΑΚΙΤΑ (τάξεις Α,Β,Γ,Δ) ακολούθησε ΑΕΡΟΜΠΙΚ από την Γυμνάστρια κ. ΚΟΤΣΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ (τάξεις Α,Β,Γ,Δ). Ταυτόχρονα στις τάξεις Ε, ΣΤ διοργανώθηκαν μίνι πρωταθλήματα στο ποδόσφαιρο το βόλεϊ και το μπάσκετ.

Μετά, οι μαθητές όλοι, παρακολούθησαν εισήγηση με θέμα «τρέφομαι σωστά γυμνάζομαι σωστά» από την διατροφολόγο κ. ΛΑΓΟΥΔΗ ΜΑΡΙΑ. Στο τέλος αυτής της εισήγησης κλιμάκιο του ΦΟΑ ενημέρωσε τα παιδιά για το Μπάσκετ το Βόλεϊ και τον Στίβο.

Προπονητές της Αθλητικής Ακαδημίας ποδοσφαίρου JOGA BONITO (κ.ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ) παρουσίασαν το project  «Παίζω και διασκεδάζω με το ποδόσφαιρο».

Ο Αθλητικός Σύλλογος «ΙΚΑΡΟΣ» με τον προπονητή κ. ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΙΝΟ  και τον γυμναστή κ. ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΔΗ παρουσίασαν το πρόγραμμα «ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΧΑΝΤΜΠΟΛ».

Ο προπονητής του Τένις Αριδαίας Κ. ΤΟΥΤΟΥΞΗΣ έμαθε στους μαθητές τα μυστικά του αθλήματος και στη συνέχεια εξασκήθηκαν παίζοντας .

Οι μαθητές-αθλητές αγωνίστηκαν και νοιώσανε τη χαρά της άθλησης χωρίς το άγχος της νίκης και τον φόβο της αποτυχίας.

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε  όλους για την συμμετοχή τους, μαθητές , δάσκαλους και προπονητές.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση