Σύνδεσμοι

Διαχείριση

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020-21

10 Σεπτέμβριος 2020  Με ετικέτα

Αγαπητοί γονείς,

Σας ευχόμαστε μια καλή σχολική χρονιά, με υγεία και χαμόγελο αισιοδοξίας στην καθημερινότητα. Η φετινή χρονιά δεν μοιάζει με καμιά άλλη. Οι συνθήκες τόσο στη σχολική πραγματικότητα, αλλά και γενικότερα στην κοινωνία, είναι πρωτόγνωρες και καλούμεθα όλοι να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για τα παιδιά μας, εντός και εκτός σχολείου.

Η νέα σχολική χρονιά θα ξεκινήσει με Αγιασμό την Δευτέρα 14-9-2020.

Τα παιδιά της Α τάξης θα προσέλθουν άλλη ώρα από τις υπόλοιπες τάξεις. Ώρα προσέλευσης: 10.30, από την πόρτα του σχολείου απέναντι από το  Lidl. Το κάθε παιδί θα συνοδεύεται από έναν γονέα και θα φορούν όλοι μάσκες. Θα γίνει συγκέντρωση και χωρισμός τμημάτων στον αύλειο χώρο μπροστά από τις κερκίδες. Στις 11.00  οι γονείς θα αποχωρήσουν και θα εισέλουν οι μαθητές των άλλων τάξεων. Στις 11.10 θα χτυπήσει το κουδούνι και θα εισέλθουν όλοι στις τάξεις. Τα παιδιά της Α τάξης θα αποχωρήσουν στις 11.50, από την έξοδο του σχολείου επί της Γρ. Λαμπράκη. Παρακαλούμε όπως τηρηθούν οι ώρες έλευσης και αποχώρησης, για να μετριαστεί ο συγχρωτισμός πολλών ανθρώπων.

Τα παιδιά των τάξεων Β – ΣΤ θα προσέλθουν στις 11.00. Στις 11.10 θα χτυπήσει του κουδούνι και θα ανέβουν στις τάξεις, όπου και θα παραμείνουν μέχρι την αποχώρηση (ο Αγιασμός θα πραγματοποιηθεί από τον Ιερέα στην αυλή με αντιπροσωπεία Εκπαιδευτικών και μαθητών).

Τα παιδιά θα έχουν μαζί τους σχολική τσάντα (θα παραλάβουν βιβλία) και οπωσδήποτε μάσκες προσώπου κατά της διασποράς του κορονοϊού (για όσους μαθητές δεν μπορέσουν να προσέλθουν την Δευτέρα, θα παραλάβουν βιβλία την Τρίτη στην τάξη τους). Οι γονείς δεν θα εισέλθουν στο χώρο του σχολείου, αλλά συστήνεται να φορούν μάσκες και όταν θα φέρουν τα παιδιά και όταν θα τα παραλάβουν, λόγω του έντονου συγχρωτισμού πολλών ανθρώπων. Για να μετριαστεί ο συγχρωτισμός, η αποχώρηση των μαθητών θα γίνει ως εξής:

11.50 αποχώρηση Α τάξης από την είσοδο της Γρ. Λαμπράκη

αποχώρηση της Δ τάξης από την είσοδο του lidl

11.55 αποχώρηση Β τάξης από την είσοδο της Γρ. Λαμπράκη

αποχώρηση της Ε τάξης από την είσοδο του lidl

12.00 αποχώρηση Γ τάξης από την είσοδο της Γρ. Λαμπράκη

αποχώρηση της ΣΤ τάξης από την είσοδο του lidl

 

Σας ευχόμαστε και πάλι μια καλή σχολική χρονιά.

 

Ο Δ/ντής – οι Εκπαιδευτικοί

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση