Σύνδεσμοι

Διαχείριση

Ολυμπιονίκες στο 3ο Δημοτικό Αργυρούπολης

27 Ιανουάριος 2019  Με ετικέτα

Βούλα Κοζομπόλη, αργυρή Ολυμπιονίκης της υδατοσφαίρισης των Ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας του 2004, Πρόεδρος Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών

Μαρία Καραγιαννοπούλου, Ολυμπιονίκης του αθλήματος   Τζούντο των Ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας του 2004

Δήμητρα Μαγκανουδάκη, Ολυμπιονίκης Εθνικής Ομάδας Ξιφασκίας των Ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας του 2004

Γρηγόρης Χατσατουριάν, Ολυμπιονίκης Εθνικής Ομάδας Χειροσφαίρισης των Ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας του 2004

Την Τετάρτη 23-1-2019 μίλησαν στις μαθήτριες και τους μαθητές των Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων του σχολείου μας οι ολυμπιονίκες: Κοζομπόλη Βούλα (γουότερ πόλο γυναικών), Καραγιανοπούλου Μαρία (ζούντο), Μαγκανουδάκη Δήμητρα (ξιφασκία), Χατζατουριάν Γρηγόρης (χάντμπολ), για τον αθλητισμό στη ζωή, για τις δικές τους ατομικές πορείες που τους οδήγησαν στην ψηλότερη αθλητική διάκριση, για τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι. Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με την ενεργή συμμετοχή τους στα αγωνίσματα που αντιπροσώπευαν οι αθλητές, σε ειδικούς διαμορφωμένους χώρους στο αμφιθέατρο του σχολείου και στον αύλειο χώρο.

Το πρόγραμμα ήταν υπό την αιγίδα του Δήμου Αργυρούπολης- Ελληνικού, με παρουσία στο χώρο της εκδήλωσης: του Αντιδημάρχου Παιδείας κ. Νικοθώδη Βαγγέλη, της Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Π.Ε. κ. Στελλάκη Ειρήνης, του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δ.Ε. κ. Κατσαγιάννη Θωμά, με τη συνεργασία του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, του οποίου Πρόεδρος είναι η κ. Κοζομπόλη Βούλα. Την οργανωτική επιμέλεια του προγράμματος είχε ο κ. Βασίλης Λανές.

Όπως πολύ όμορφα λέει η κ. Μαγκανουδάκη Δήμητρα για το πρόγραμμα που πραγματοποιήθηκε: « Όλη μας η προσπάθεια είναι να περάσουμε αυτή την ευγένεια και τη σωστή συμπεριφορά στα παιδιά, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων. Κι αυτό θα τα βοηθήσει εκτός από του άθλημά τους, στη ζωή τους γενικότερα, στις σχέσεις τους με την οικογένεια και τους φίλους τους, στην επαγγελματική τους καριέρα. Ο αθλητισμός είναι ένας μικρόκοσμος της κοινωνίας και αναπτύσσονται παράλληλα.»

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση