Την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου στο σχολείο μας στήθηκε ένα υπέροχο γλέντι για την Τσικνοπέμπτη, μια ημέρα αφιερωμένη στη χαρά, τη μουσική, το φαγητό και, φυσικά, το τσίκνισμα! Από νωρίς το πρωί, η αυλή του σχολείου μας γέμισε με μυρωδιές από λαχταριστά ψητά, γέλια παιδιών και καρναβαλικές μουσικές που δημιούργησαν μια μοναδική γιορτινή ατμόσφαιρα.
Οι προετοιμασίες ξεκίνησαν από νωρίς!
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων φρόντισε να είναι όλα έτοιμα για να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι αυτή την ξεχωριστή μέρα. Οι μαθητές ανυπομονούσαν να γευτούν τις λιχουδιές και να διασκεδάσουν, ενώ οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς συμμετείχαν ενεργά στο κλίμα της γιορτής, προσφέροντας βοήθεια και πολλή θετική ενέργεια.
Χορός, Μουσική και Καρναβαλική Διάθεση 🎶🎭
Το σύνθημα για τη διασκέδαση έδωσε ο DJ, ο οποίος φρόντισε να ξεσηκώσει όλους με δυνατή μουσική και ξεκαρδιστικά καρναβαλικά τραγούδια! Οι μαθητές, φορώντας αποκριάτικες στολές και αξεσουάρ, χόρεψαν και γέλασαν, δημιουργώντας ένα πολύχρωμο σκηνικό χαράς και ξεφαντώματος.
Όπως κάθε χρόνο, η κυρία Στάμω Μαστρόκαλου έφερε το παραδοσιακό γαϊτανάκι, ένα από τα πιο όμορφα και διασκεδαστικά έθιμα της Αποκριάς! Τα παιδιά πιάστηκαν από τις κορδέλες και, με ρυθμό και συντονισμό, δημιούργησαν πολύχρωμες πλεξούδες, χορεύοντας στον ρυθμό της μουσικής.
Γλυκές Απολαύσεις και Αξέχαστες Στιγμές
Και επειδή γιορτή χωρίς γλυκό δεν γίνεται, η κυρία Λίζα φρόντισε να προσφέρει σε όλα τα παιδιά μαλλί της γριάς, που φυσικά λατρεύουν μικροί και μεγάλοι! Το απαλό, αφράτο και γλυκό μαλλί της γριάς συμπλήρωσε γευστικά αυτή την τόσο όμορφη μέρα.
Ένα Γλέντι που Θα Μείνει Αξέχαστο!
Η Τσικνοπέμπτη στο σχολείο μας δεν ήταν απλώς μια εκδήλωση, αλλά μια πραγματική γιορτή συνεργασίας, χαράς και κεφιού! Γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί έγιναν μια μεγάλη παρέα, γιορτάζοντας με κέφι την Αποκριά και δημιουργώντας αναμνήσεις που θα θυμόμαστε για καιρό!
Και επειδή μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις… μείνετε συντονισμένοι για τις υπέροχες φωτογραφίες που ακολουθούν! 📸🎉
Πρόσφατα σχόλια