Γιορτή λήξης ΣΤ τάξης – Θεατρική παράσταση “Ομήρου Οδύσσεια”

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε από κοντά την θεατρική παράσταση  «Ομήρου Οδύσσεια»  από τους μαθητές και τις μαθήτριες  των ΣΤ΄και Ε΄ τάξεων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αλιβερίου, την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 στην αποχαιρετιστήρια γιορτή του σχολείου. Η γιορτή πραγματοποιήθηκε δίπλα στην θάλασσα αλλά και  μέσα σε αυτή!

 

Τα πιο θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους μαθητές των ΣΤ΄ και Ε΄ τάξεων για την εξαιρετική παράσταση που παρουσίασαν στην παραλία Καράβου στη γιορτή λήξης του 3ου 6/θ Δημοτικού Σχολείου Αλιβερίου για το σχολικό έτος 2018-19.

 

 

Ευχαριστούμε κυρίως τους γονείς των μαθητών που ήταν δίπλα μας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας αλλά και όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν για να πραγματοποιηθεί η αποψινή γιορτή,  τον ΟΛΝΕ Χαλκίδας, το Δ΄τμήμα Λιμεναρχείου Αλιβερίου, τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Αλιβερίου, την Ομάδα Διάσωσης SAR  312 και τον κ. Ν. Αποστόλου, τον Ναυτικό Όμιλο Αλιβερίου και τον πρόεδρό του κ. Π. Αλέξη, την κα Α. Γλάρου και τον κ. Α. Ποδάρα, από τη θεατρική ομάδα τα Μπουλούκια, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, τον κ. Θ. Γκέκα, τη γυμνάστρια του σχολείου κα Σ. Κότσαρη, την δασκάλα παράλληλης στήριξης κα Σ. Σισμανίδου αλλά και τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς, το Δημοτικό Σχολείο Οξυλίθου και το 1ο Δημοτικό Αλιβερίου για εποπτικό υλικό καθώς και το Βaluse.

Ήταν ένα πρόγραμμα που υλοποίησαν η κα Α. Κάργα, δασκάλα της ΣΤ΄ τάξης και ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Δ. Δεμερούτης, σε συνεργασία με το γραφείο σχολικών δραστηριοτήτων Π/θμιας Εκπ/σης Ευβοίας και την υπεύθυνη κα Α. Φρανττζεσκίδου.

 

Τέλος ευχαριστούμε όλο αυτό τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και απλόχερα χάρισε το χειροκρότημά του στους πρωταγωνιστές της παράστασης , τους 27 μαθητές του σχολείου μας

Από στεριά και από θάλασσα η Ομάδα Διάσωσης SAR 312 με την παρουσία της, προσέφερε την φροντίδα της ασφαλούς διεξαγωγής της γιορτής σε όλη τη διάρκεια της.

 

Μετά το τέλος της παράστασης, οι μαθητές της ΣΤ τάξης αποχαιρέτησαν τος δασκάλους τους και ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων τους έδωσε αναμνηστικά δώρα.

Κ Α Λ Ο   Κ Α Λ Ο Κ Α Ι Ρ Ι !!!