Μάγεψαν το κοινό οι μαθητές της Δ τάξης στη σχολική εορτή για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν η σχολική εορτή – εκδήλωση που παρουσίασαν οι μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αλιβερίου για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.

Μέσα σε εορταστικό κλίμα την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023 και ώρα 7:00 το απόγευμα στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων οι μαθητές και οι μαθήτριες της Δ τάξης έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό πάνω στη σκηνή. Με τις παραδοσιακές φορεσιές, με πολλή προετοιμασία και με πολύ ενθουσιασμό παρουσίασαν το θεατρικό “Παγωμένα πορτρέτα ηρώων”, θυμίζοντας σε όλους συνθήματα της επανάστασης αλλά και αξίες και ιδανικά της πατρίδας μας. Ακούστηκαν τραγούδια από τη χορωδία με τη συνοδεία του δάσκαλου της μουσικής Πατρώνου Ηλία αλλά και τραγούδια της επανάστασης με τη συνοδεία μουσικών οργάνων (μπουζούκι, κιθάρα) από τους μαθητές του Λυκείου Βασίλη Δεμερούτη και Βασίλη Κουσερή. Η γιορτή ολοκληρώθηκε με τον εθνικό ύμνο.

Πανηγυρικό για το χρονικό του αγώνα διάβασε η δασκάλα της Δ τάξης Κουτρότσιου Ευαγγελή και το μήνυμα της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων μετέφερε σε μαθητές και γονείς ο δάσκαλος της Α τάξης Ζούνης Ηλίας. Τη γιορτή τίμησαν εκτός από τους γονείς του σχολείου, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, ο πρόεδρος του παραρτήματος Ευβοϊκών σπουδών Αλιβερίου, εκπαιδευτικοί και πλήθος κόσμου.

Θερμά ήταν τα συγχαρητήρια από τον Διευθυντή του σχολείου προς τους μαθητές της Δ τάξης και τη δασκάλα τους αλλά και στις δασκάλες των άλλων τάξεων και τους εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων που στήριξαν την όλη προσπάθεια. Ευχαρίστησε επίσης και όλους τους καλεσμένους που παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση !!

16

17

18

21

15

1

2

6

12

13

27

26

25

24

23

22

29

28

30

ΑΧ ΕΛΛΑΔΑ Σ ΑΓΑΠΩ

https://www.youtube.com/watch?v=G_FSLO9gss0

33

31

30

34