Αναστολή της διά ζώσης εκπαιδευτικής λειτουργίας των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

Αγαπητοί γονείς,

Από τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020 αναστέλλεται η λειτουργία των δημοτικών σχολείων σε όλη τη χώρα σύμφωνα με απόφαση της Κυβέρνησης.

Η εκπαιδευτική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί με την Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση (πλατφόρμα σύγχρονης τηλεκπαίδευσης). μέσω της Webex που έχει επιλέξει το Υπουργείο Παιδείας.

Η τηλεκπαίδευση που θα είναι υποχρεωτική, θα ξεκινήσει την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου. Η διδακτική ώρα θα έχει διάρκεια 30 λεπτά και τα τηλεμαθήματα θα πραγματοποιούνται από τις 2:10 έως τις 5:20 μμ, με δεκάλεπτα διαλείμματα ενδιάμεσα.

Οι μαθητές θα μπαίνουν στην ψηφιακή τάξη κάθε εκπαιδευτικού ακολουθώντας τη διεύθυνση που θα αποσταλεί στα email των μαθητών και των γονέων.

Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να ενημερωθείτε σχετικά με την πλατφόρμα webex

Οδηγίες χρήσης της πλατφόρμας για την

σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση για τους μαθητές

Κλειστά Δημοτικά Νηπιαγωγεία: Πώς θα γίνει η τηλεκπαίδευση | Alfavita

Η ενημέρωση του αναλυτικού προγράμματος μαθημάτων και άλλων οδηγιών στους μαθητές, θα γίνεται μέσω μηνυμάτων του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους λογαριασμούς τους και στα email των γονέων.

Αναμένουμε σχετικές εγκυκλίους του Υπουργείου Παιδείας.

Από τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου και ώρα 9:00 π.μ. θα αρχίσουν να προβάλλονται από την ΕΡΤ2 (εκπαιδευτική τηλεόραση) τηλεοπτικά μαθήματα για μαθητές Δημοτικού Σχολείου.

                     Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία

 Από τη Διεύθυνση του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αλιβερίου