Αγιασμός διδακτικού έτους 2020-2021

O καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη του διδακτικού έτους 2020-2021 θα τελεστεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:30 το πρωί.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες θα προσέλθουν μόνοι τους στο προαύλιο του σχολείου φορώντας μάσκα όπου θα τους περιμένουν οι εκπαιδευτικοί. Θα μεταβούν στις αίθουσες διδασκαλίας με τον/την δάσκαλο/α τους όπου θα γίνει ενημέρωση για τα μέτρα προφύλαξης και προστασίας. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ο Αγιασμός, ο ιερέας θα επισκεφτεί όλες τις αίθουσες όπου θα καθαγιάσει τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

Οι γονείς μπορούν να τους περιμένουν έξω από το προαύλιο του σχολείου μέχρι τη λήξη του αγιασμού, με την παράκληση να τηρήσουν τα μέτρα για την αποφυγή συνωστισμού. Η αποχώρηση των μαθητών θα γίνει στις 12:00 κατά τάξεις και ξεκινώντας πρώτα από τις μεγαλύτερες.

Ενημερώνουμε ότι η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική για όσους εισέρχονται στο χώρο του σχολείου.  

Τα δρομολόγια με τα λεωφορεία θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Τα σχολικά βιβλία θα μοιραστούν στους μαθητές την Τρίτη 15/09/2020 όπου θα εφαρμοστεί κανονικά το ωράριο (8:15 π.μ.  – 13:15 μ.μ.) για όλες τις τάξεις και η λειτουργία του ολοήμερου τμήματος μέχρι τις 15:00 μ.μ.

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!