Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 7:00 μ.μ. ξεκίνησε η προγραμματισμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας. Στην κατάμεστη αίθουσα, μετά τη σύντομη ομιλία του Διευθυντή του σχολείου για το πραγματικό νόημα των εορτών αλλά και την αναφορά στην παράσταση «Καρυοθραύστης» και τα μηνύματα αυτής, η αυλαία άνοιξε για να υποδεχτούμε τους μαθητές και τις μαθήτριες της Β΄τάξης αλλά και της Α΄όπου με την εποπτεία των δασκάλων τους πραγματικά ήταν υπέροχοι και το καταχάρηκαν. Συμμετοχή στη γιορτή είχε και η χορωδία του σχολείου μας από μαθητές και μαθήτριες των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα παιδιά, στην δασκάλα της Β΄ τάξης, της Α΄ τάξης, στην γυμνάστρια του σχολείου μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και την κα Αλεξέεβα, μητέρα μαθήτριας της Β΄ τάξης που επιμελήθηκε  αρκετά  από τα κουστούμια της παράστασης αλλά και τους γονείς των μαθητών των  Β΄ και Α΄ τάξεων για την άψογη συνεργασία.

Ευχαριστούμε επίσης όλους τους γονείς και κηδεμόνες, τους εκπαιδευτικούς άλλων σχολείων αλλά και τους έφηβους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, γιατί έδωσαν χαρά στους μαθητές μας και τους ενθάρρυναν με το χειροκρότημά τους και πιστεύουμε να πήραν χαρά από τα παιδιά μέσα από την πολύ όμορφη και επιτυχημένη παράσταση που παρουσίασαν!!!Ακολούθησε κέρασμα, λαχειοφόρος αγορά και bazar από το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων που είχε  επιμεληθεί το Δ.Σ. του συλλόγου!!!

 

Μέσα σε αυτό το εορταστικό κλίμα ανταλλάξαμε ευχές για ένα

ΚΑΛΟ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ 2019,

με ΥΓΕΙΑ, ΠΡΟΟΔΟ και ΕΥΗΜΕΡΙΑ !!!!