Γιορτή λήξης 2018 – αποχαιρετιστήρια εκδήλωση

Το απόγευμα της Τετάρτης 13 Ιουνίου 2018 έφτασε…Το εξωτερικό ρολόι του σχολείου μας δείχνει 7:50 μ.μ. Το προαύλιο είναι πλημμυρισμένο από κόσμο… γονείς, μαθητές, επίσημοι καλεσμένοι και άλλοι προσκεκλημένοι περιμένουν με αγωνία την έναρξη. Τα μικρόφωνα ανοίγουν και η παράσταση αρχίζει …

  • «Λυσιστράτη» αρχαία κωμωδία του Αριστοφάνη. Οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης (αλλά και μαθητές των Ε΄ και Γ΄ τάξεων) δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Πολύ όμορφα κουστούμια, εντυπωσιακό σκηνικό και πολύ καλή ερμηνεία από τους μαθητές συνθέτουν μια ιδιαίτερη παράσταση !!! Η τελευταία υπόκλιση δίνει το έναυσμα για το πιο θερμό χειροκρότημα στους μαθητές και στη δασκάλα τους.

  • «Χορευτικά» . Οι μαθητές των τάξεων Γ΄ Δ΄ Ε΄ & ΣΤ΄ με την καθοδήγηση της γυμνάστριας του σχολείου μας χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς με πολύ ζωντάνια και ενθουσίασαν τους προσκεκλημένους.

  • «Απονομές μεταλλίων» Ακολούθησαν απονομές μεταλλίων στις ομάδες βόλεϊ του σχολείου μας, αφού τρεις ομάδες (δύο αγοριών και μία κοριτσιών) κατέκτησαν την πρώτη θέση στους αντίστοιχους τελικούς στο 1ο μίνι τουρνουά  που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Αλιβερίου, με τη συμμετοχή των σχολείων του Αλιβερίου. Απονομές μεταλλίων στους νικητές των τάξεων Ε΄ και ΣΤ΄ του τουρνουά σκάκι και απονομές στην ομάδα ποδοσφαίρου που ήρθε τέταρτη στο σχολικό πρωτάθλημα, καθώς και βράβευση στον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, στο μαθητή Βασίλη Δεμερούτη.

  • «Μουσικό πρόγραμμα» Η γιορτή ολοκληρώθηκε με μουσική και τραγούδι. Τους μαθητές συνόδευαν οι μουσικοί Δήμητρα Γαλιτοπούλου και Σωκράτης Μενοίκου. Στο μπουζούκι συμμετείχαν οι μαθητές του σχολείου μας Βασίλης Δεμερούτης και Κωνσταντίνος Τσάλας.. Τα παιδιά της ΣΤ΄ τάξης τραγούδησαν και γαλλικά με τη συνοδεία της δασκάλας της γαλλικής γλώσσας και αποχαιρέτησαν  τους καλεσμένους με το τραγούδι «Ο πιο καλός ο μαθητής».

Τέλος μοιράστηκαν τα αναμνηστικά ενθύμια στους μαθητές και μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης από το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, για την αποφοίτησή τους από το Δημοτικό σχολείο.

Ο σύλλογος διδασκόντων ευχαριστεί όλους τους γονείς και το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για την άριστη συνεργασία και εύχεται καλή πρόοδο στο Γυμνάσιο στους αποφοιτήσαντες μαθητές μας !!!

Οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και ο Διευθυντής του σχολείου

ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!