Οδηγίες για Τηλεκπαίδευση

Σας ενημερώνουμε ότι από αύριο Τετάρτη 18-11-2020 αρχίζει το εβδομαδιαίο πρόγραμμα τηλεδιδασκαλίας του Σχολείου μας. Επισημαίνουμε ότι κατά τη διάρκεια της διδασκαλίας των μαθημάτων, απαγορεύεται αυστηρά από τον νόμο η ηχογράφηση και η βιντεοσκόπησή τους. Οι μαθητές πρέπει να εισέρχονται στην ηλεκτρονική τάξη πληκτρολογώντας το πραγματικό τους ονοματεπώνυμο και όχι ψευδώνυμο για να γίνονται δεκτοί (δεν είναι απαραίτητο να δοθεί email).

Προτείνεται επίσης να χρησιμοποιούνται ακουστικά από τους μαθητές για να μην παρενοχλούνται οι οικείοι τους και να χρησιμοποιούν ενσύρματη σύνδεση όπου είναι αυτό εφικτό για μεγαλύτερη ταχύτητα στη σύνδεσή τους. Το πρόγραμμα του κάθε τμήματος-τάξης καθώς και οι σύνδεσμοι (links)  των ηλεκτρονικών τάξεων των μαθητών/τριών θα κοινοποιηθούν στα email των γονέων/κηδεμόνων από τους δασκάλους των τάξεων ως και αύριο. Το ωράριο διδασκαλίας των τηλεμαθημάτων στα Δημοτικά Σχολεία είναι:

Ώρα Από Έως
14:10 14:40
14:50 15:20
15:30 16:00
16:10 16:40
16:50 17:20

 

Παρακαλούνται οι γονείς/κηδεμόνες να μεριμνούν για την έγκαιρη προσέλευση των μαθητών/τριών στις ηλεκτρονικές τάξεις διότι οποιαδήποτε καθυστέρηση θα διαταράσσει τον ήδη λίγο χρόνο των 30’ λεπτών της διδακτικής ώρας.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση