Την Πέμπτη 4 και την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2026, οι μαθητές και οι μαθήτριες των Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξεων του σχολείου μας παρακολούθησαν, ανά τάξη, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Πρόληψη Ατυχημάτων», το οποίο υλοποιήθηκε από τις υπεύθυνες του Κέντρου Υγείας Δάφνης, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας.
Μέσα από την παρουσίαση, τα παιδιά ενημερώθηκαν για τους κινδύνους που μπορεί να συναντήσουν στην καθημερινή τους ζωή και έμαθαν βασικούς κανόνες πρόληψης και ασφαλούς συμπεριφοράς, με στόχο την προστασία της υγείας και της ασφάλειάς τους.
Ευχαριστούμε θερμά τις υπεύθυνες του Κέντρου Υγείας Δάφνης για την ουσιαστική ενημέρωση και την πολύτιμη συμβολή τους στην ευαισθητοποίηση των μαθητών και των μαθητριών μας.
