Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά – διανομή βιβλίων

Σεπ 20209

Α. Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά

Ο αγιασμός για το σχολικό έτος 2020-21 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στις 10:30.

Οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο στις 10:15  και θα μεταβούν στην τάξη τους όπου θα τους περιμένει ο δάσκαλός τους . Η είσοδος των μαθητών θα γίνεται, βάση των οδηγιών που μας έχουν δοθεί, υποχρεωτικά με μάσκες.

Η είσοδος των γονέων δεν θα επιτρέπεται, προκειμένου να αποφευγχθεί ο συνωστισμός, εκτός από τους γονείς των μαθητών της Α’  τάξης οι οποίοι θα συνοδεύσουν τα παιδιά τους στην αίθουσα  και στη συνέχεια θα πρέπει να περιμένουν εκτός σχολείου, τηρώντας τις προβλεπόμενες αποστάσεις. Και η είσοδος των γονέων θα γίνει με υποχρεωτική χρήση μάσκας.

Στη συνέχεια οι δάσκαλοι με τους μαθητές τους να μπουν στις αίθουσές τους. Ο αγιασμός θα ξεκινήσει αμέσως μετά και θα πραγματοποιηθεί στην αυλή του σχολείου. Κατόπιν ο ιερέας θα μπει σε κάθε μια τάξη και θα αγιάσει εκπαιδευτικούς και μαθητές. Αμέσως μετά τον αγιασμό όλοι οι μαθητές θα αποχωρήσουν.

 

Β.  Διανομή βιβλίων

Η διανομή βιβλίων στους μαθητές θα γίνει την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου. Οι μαθητές θα προσέλθουν κανονικά στο σχολείο (8:15) και θα αποχωρήσουν στις 13:15. Θα πρέπει να κρατούν τις σχολικές τσάντες τους για να βάλουν τα βιβλία τους. Η χρήση μάσκας στις αίθουσες είναι υποχρεωτική.

 

Καλή σχολική χρονιά!

από κάτω από: Ανακοινώσεις, Το σχολείο μας| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά – διανομή βιβλίων    

Τα σχόλια είναι κλειστά.



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων