Κινηματογραφική Λέσχη

Ιαν 202320

3640Μια Κινηματογραφική Λέσχη οργανώνεται από μεγάλους, αλλά όχι μόνο για μεγάλους! Η δική μας  Λέσχη δημιουργήθηκε για παιδιά, τα παιδιά του σχολείου μας. Σκοπός της είναι τα παιδιά να συναντιούνται με σκοπό να απολαύσουν κινηματογραφικές ταινίες, να συζητήσουν γι’αυτές, να παίξουν, να γελάσουν, ώστε η θέαση να γίνει συνήθεια και να εδραιωθεί η αγάπη για τον καλό κινηματογράφο.

Οι ταινίες και οι δραστηριότητες που τις συνοδεύουν έχουν επιλεγεί από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων, στο πλαίσιο του σεμιναρίου «Κινηματογραφική Λέσχη στο Σχολείο». Κάθε μήνα θα προβάλλονται δύο ταινίες μικρού μήκους, στο χώρο της βιβλιοθήκης (που ελπίζουμε να θυμίζει περισσότερο κινηματογραφική αίθουσα αν έχουμε και ποπ κορν!)

Η ταινία που παρακολουθήσαμε την εβδομάδα αυτή ήταν «Οι επισκέπτες» του Θ. Παπαδουλάκη.

https://www.youtube.com/watch?v=ItUN7yVZdp4

από κάτω από: Δημιουργούμε..., Μαθητική Εφημερίδα| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κινηματογραφική Λέσχη    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Σαν σήμερα

10/6/1944: Καταστροφή του Δίστομου και εκτέλεση 218 κατοίκων του από τους Ναζί κατακτητές

   - Σχετικές αναρτήσεις

10/6/323 π.Χ: Πεθαίνει ο Μέγας Αλέξανδρος, Βασιλεύς των Μακεδόνων.
Οι κατακτήσεις του, αποτέλεσαν τον θεμέλιο λίθο της Ελληνιστικής εποχής. Η αυτοκρατορία του, στη μεγαλύτερή της έκταση κατά το 323 π.Χ., υπολογίζεται σε 5.200.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα, και περιλάμβανε κομμάτια από 26 σημερινές χώρες (Ελλάδα, Αλβανία, Βόρεια Μακεδονία, Μαυροβούνιο, Σερβία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Τουρκία, Κύπρος, Αίγυπτος, Αφγανιστάν, Ιράκ, Ιράν, Ισραήλ, Ινδία, Ιορδανία, Καζακστάν, Κουβέιτ, Κιργιστάν, Λίβανος, Ουζμπεκιστάν, Πακιστάν, Σαουδική Αραβία, Συρία, Τατζικιστάν και Τουρκμενιστάν).
   - Σχετικές αναρτήσεις

TranslateΑλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων