Ενημέρωση σχετικά με τη λειτουργία Ε.Δ.Υ. στο σχολείο μας

Οκτ 20223
ptc 2 orig

Parent meeting with teacher in classroom.

Σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση του Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο σχολείο μας έχει συσταθεί “Επιτροπή Διεπιστημονικής Υποστήριξης” (Ε.Δ.Υ.).

Αυτό σημαίνει ότι συγκροτείται μια ομάδα, η οποία αποτελείται από α) Ψυχολόγο     β)Κοινωνική Λειτουργό      γ)Εκπαιδευτικό Ειδικής Αγωγής    που σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς των τμημάτων θα εργαστούν με στόχο την ψυχοκοινωνική υποστήριξη, ενημέρωση και συμβουλευτική καθοδήγηση και ενδυνάμωση της σχολικής κοινότητας (γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών).

Οι γονείς που επιθυμούν παρέμβαση ή συμβουλευτική, μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Δ/νση του σχολείο, είτε τηλεφωνικά (2281088322) είτε μέσω  email (mail@3dim-ermoup.kyk.sch.gr) προκειμένου να προγραμματίσουν εξατομικευμένη συνάντηση με την ψυχολόγο ή την κοινωνική λειτουργό.

Το περιεχόμενο των συναντήσεων είναι αυστηρά εμπιστευτικό.

από κάτω από: Ανακοινώσεις, Το σχολείο μας| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ενημέρωση σχετικά με τη λειτουργία Ε.Δ.Υ. στο σχολείο μας    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Σαν σήμερα

21/2: Παγκόσμια Ημέρα Μητρικής Γλώσσας
Η Παγκόσμια Ημέρα Μητρικής Γλώσσας καθιερώθηκε με πρωτοβουλία της UNESCO, για την προώθηση της γλωσσικής πολυμορφίας και τη διάσωση των ολιγότερο ομιλουμένων γλωσσών. Αφορμή για την υιοθέτησή της το 1999 από τη Γενική Συνέλευση της UNESCO στάθηκε η Σφαγή της Ντάκα στις 12 Φεβρουαρίου του 1952, όταν φοιτητές του Ανατολικού Πακιστάν (σημερινού Μπανγκλαντές) ξεσηκώθηκαν για να εμποδίσουν την κατάργηση της γλώσσας τους «Μπενγκάλι» και την υιοθέτηση της επίσημης πακιστανικής «Ουρντού». Η Αστυνομία έπνιξε τη διαμαρτυρία τους στο αίμα.
   - Σχετικές αναρτήσεις

TranslateΑλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων