Απαλλαγή μαθητών από το μάθημα των Θρησκευτικών και τα μαθήματα Μουσικής και Φυσικής Αγωγής

Σεπ 20215

Θρησκευτικά: από 1η Σεπτεμβρίου έως και την Πέμπτη (5η) μέρα από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς οι γονείς θα υπογράφουν σχετική αίτηση προς το σχολείο στην οποία μπορούν επίσης να δηλώσουν εφόσον το επιθυμούν ότι το παιδί τους θα απαλλαχθεί και από τον εκκλησιασμό και την προσευχή.

Φυσική Αγωγή/ Μουσική: αν μαθητής/τρια κωλύεται λόγω πάθησης να συμμετέχει στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής ή της Μουσικής, μπορεί να απαλλαγεί από την ενεργό συμμετοχή στο εν λόγω μάθημα, αν ο/η γονέας ή κηδεμόνας του/ της υποβάλει σχετική αίτηση στο σχολείο συνοδευόμενη από ιατρική βεβαίωση, η οποία θα περιλαμβάνει τους λογούς και τη διάρκεια της απαλλαγής, εντός πέντε ημερών από την έναρξη των μαθημάτων ή την εμφάνιση της πάθησης ή την επάνοδο του/της μαθητή/τριας στο σχολείο μετά από ασθένεια.

από κάτω από: Ανακοινώσεις, Το σχολείο μας| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Απαλλαγή μαθητών από το μάθημα των Θρησκευτικών και τα μαθήματα Μουσικής και Φυσικής Αγωγής    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Σαν σήμερα

  1. 26/01/1821: Αρχίζει η διάσκεψη της Βοστίτσας (Αίγιο). Ο Παπαφλέσας ανακοινώνει στους προκρίτους ότι η επανάσταση εναντίον των Οθωμανών έχει οριστεί για τις 25 Μαρτίου.

Σκακιστική άσκηση

TranslateTop
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων