Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΩ

 

Θα ήθελα να ταξιδέψω σε όλες της εποχές ταυτόχρονα. Φανταστείτε να ταξιδεύατε πάνω  στην πλάτη ενός πτερανόσαυρου παρέα με τον Άλμπερτ Αϊνστάιν σ’ ένα, άγνωστο για σήμερα,                                                                                                                                             Γαλαξία.

Επίσης θα ήθελα να συναντήσω το δημιουργό της Ντίσνευλαντ, τον   αυτοκράτορα Κωνσταντίνο που ίδρυσε την Κωνσταντινούπολη καθώς και να γίνω φιλενάδα με τις γυναίκες των σπηλαίων, την Αυγούστα Θεοδώρα, την Κλεοπάτρα, τα κορίτσια της Αρχαίας Ελλάδας και τα κορίτσια του μέλλοντος.

Άμα μπορούσα να ταξιδέψω σε όλες τις εποχές θα έλυνα όλες τις απορίες μου Όπως  Πώς ήταν οι άνθρωποι των σπηλαίων; Πώς απέκτησαν οι γυναίκες το δικαίωμα να είναι ίσες με τους άνδρες; Πώς  θα είναι τα δισέγγονά μου;

Ελπίζω να ανακαλύψω τον τρόπο με τον οποίο εξαφανίστηκε η Ατλαντίδα, το λόγο που τόσοι πολλοί λαοί θέλησαν να κάνουν την  πολύπαθη Κύπρο δικοί τους, πως ήταν ο Ιησούς Χριστός, πως εξαφανίστηκαν οι δεινόσαυροι και τα φαγητά που θα έχουν στο μέλλον.

Θα έκανε το ταξίδι μου, συναρπαστικό για τον ταξιδιώτη, οι  χιλιάδες φιλενάδες που θα είχα αποκτήσει από διάφορες εποχές και οι απαντήσεις μου στις απορίες που έχει σήμερα ο κόσμος.

 

ΕΛΠΙΔΑ ΘΕΑΤΡΑΚΗ

 

Σχετικά με 36ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διευθύντρια: Παπαργυρίου Όλγα
Α΄ τάξη Χρήστος Κολαργιός
Β τάξη Αυγερινού Χρυσάνθη

 

Γ1 τάξη Γεωργία Βοργιατζίδου

Γ2 τάξη Φρόσω Χαλκιά

Δ1΄τάξη Στέλιος Ομήρου

Δ2΄τάξη ΄Αννα Κουφονίκου

Ε΄τάξη Θεόδωρος Ψαρόπουλος

ΣΤ΄τάξη  Ελένη Σακαράκη

 

Φ.Αγωγή: Γραμματόσης Νίκος

Αγγλικά : Μαρία Παπαδημητρίου

Γαλλικά: Σπουτοπούλου-Σπουτάρου Ντορέτα

Εικαστικά: Μηλιώνη Κατερίνα

Μουσική : Πλακωτή Σίσυ

Θεατρική Αγωγή : Κώστας Παπακώστας

ΤΠΕ: Τσίγκου Μαρία , Μωράτης Ηλίας

 

 

 

 

 

 

Ολοήμερο Αναγνωστοπούλου Παρασκευή

 

 

 

 

 


Περισσότερες πληροφορίες
Δημοσιεύθηκε στην Εκπαιδευτικά θέματα, Χωρίς κατηγορία. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση