Τα Νέα μας

Ένα σχόλιο στο Τα Νέα μας

  1. Οι μικρού μήκους ταινίες “ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ” με θέμα την ενδοοικογενειακή βία και “F.I.LO.S. com” με θέμα τους κινδύνους του διαδικτύου οι οποίες έγιναν στο πλαίσιο εκπαιδευτικών προγραμμάτων του 36ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, συμμετέχουν στην 14η Camera Zizanio στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ.
    Οι ταινίες που έγιναν το 2013 και το 2014 από τα παιδιά της τότε Ε’ και ΣΤ’ και που φέτος φοιτούν στην πρώτη γυμνασίου γυρίστηκαν με την πρωτοβουλία της κυρίας Έρης Ποτούρογλου και της κυρίας Όλγας Παπαργυρίου, συμμετέχουν φέτος στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ παιδικών ταινιών της Ολυμπίας, στην ενότητα Camera Zizanio. (ηλικίες 4-12)
    Είναι μια επιτυχία για το σχολείο μας καθώς η προσπάθεια των παιδιών αλλά και της διευθύντριας μας κυρίας Όλγας Παπαργυρίου είχαν αποτέλεσμα. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, που ανέλαβε από την πρώτη στιγμή την παραγωή και την φροντίδα για τις ταινίες αυτές ευχαριστεί ολόψυχα όσους συμμετείχαν στην διαδικασία. ‘Εχοντας δουλέψει δύο χρονιές με τα παιδιά θέλω να ευχαριστώσω όσους βοήθησαν και συμμετείχαν, Ευχαριστούμε τους γονείς που περίμεναν τα παιδιά να τελειώσουν το γύρισμα και ευχόμαστε με την ληξη του Φεστιβάλ στις 6/12 να έχουμε και κάτι ευχάριστο σε βραβείο.
    Όπως και να έχει η συμμετοχή του σχολείου μας σε ένα κινηματογραφικό φεστιβάλ για παιδιά με παραγωγές αξιώσεων από όλο τον κόσμο μας γέμισε χαρά και μας έδωσε ελπίδες για κάτι καλύτερο.
    Ευχαριστώ όσους βοήθησαν και στήριξαν το εγχείρημά μας.Η ταινία μας F.I.LO.S.com προβάλλεται την Κυριακή 30 Νοεμβρίου στις 14:15. Η προβολή θα γίνει στην κεντρική αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου της Αντπεριφέρειας Ηλείας. Καλή επιτυχία στα παιδιά που με υπομονή και κέφι συμμετείχαν στην ταινία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *