Ενημέρωση για έργα που πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο μας

Αγαπητοί γονείς,
Τη Δευτέρα οι μαθητές θα έρθουν σε ένα “διαφορετικό”, πολύ πιο όμορφο και θελκτικό σχολείο. Το σχολείο εσωτερικά είναι από την προηγούμενη εβδομάδα  σε διαδικασία βαψίματος των διαδρόμων από τεχνίτες του Δήμου η οποία πρόκειται να ολοκληρωθεί την ερχόμενη Τρίτη. Το μεγαλύτερο κόστος για την αγορά των αναγκαίων υλικών βαψίματος καλύφθηκε από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και ένα μικρότερο μέρος από το ταμείο του σχολείου.  Επίσης και η αποκατάσταση του προαυλίου έχει ολοκληρωθεί με ενέργειες του Αντιδημάρχου Παιδείας κ. Θεοδωράκου πριν το 2ο lockdown (14/11/2020), οπότε τα παιδιά μας θα παίζουν με ασφάλεια και με λιγότερα ατυχήματα. Πρέπει να σας υπενθυμίσουμε ότι και εξωτερικά βάφτηκε το σχολείο με ενέργειες του κ. Αντιδήμαρχου Παιδείας τον περασμένο Ιούνιο.
Σχετικά με την υλοποίηση των παραπάνω εργασιών νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Θεοδωράκο Αναστάσιο που κυριολεκτικά έκανε αγνώριστο το σχολείο (μόνωση αιθρίου, απομάκρυνση κολόνας της ΔΕΗ από το προαύλιο, βάψιμο εξωτερικής μάντρας και κάγκελων) δίνοντάς μας πάντα λύσεις σε όλα τα χρόνια κτηριακά προβλήματα που αντιμετωπίζαμε.
Επιπλέον θέλουμε να τονίσουμε την πολύ μεγάλη βοήθεια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, ο οποίος σε αγαστή συνεργασία με τη Διεύθυνση και τον Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου μας, κινητοποιήθηκε για την επιτάχυνση των εργασιών που απαιτούνταν. Άλλωστε πάντα μας συμπαραστέκεται τόσο οικονομικά όσο και με προσωπική εργασία των μελών του.  Με έγγραφα αλλά και προσωπική επαφή με τους αρμόδιους φορείς βοήθησε τα μέγιστα στη γνωστοποίηση των αναγκαίων παρεμβάσεων που έπρεπε να γίνουν από την πλευρά του Δήμου για τη βελτίωση των υποδομών του σχολείου μας.
Δείτε ενδεικτικές φωτογραφίες !
Δείτε το στο slideshare.net
Από τη διεύθυνση του σχολείου

Copyright © 2021. Με την επιφύλαξη όλων των δικαιωμάτων.

;


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Copyright © Το Ιστολόγιο του 36ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση