Αναγκαίες επισημάνσεις για ευκολότερη εγγραφή των μαθητών στα μαθήματα

Αγαπητοί γονείς,

Προκειμένου να καταστεί ευκολότερη η εγγραφή των μαθητών στα ηλεκτρονικά μαθήματα του σχολείου μας παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε πιστά τις παρακάτω οδηγίες :

Όπως έχουμε αρκετές φορές τονίσει, πληκτρολογείτε https://eclass.sch.gr/ και κάνετε είσοδο με τους κωδικούς του μαθητή (όνομα χρήστη – κωδικό πρόσβασης). Το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο αυτόματα αναγνωρίζει ότι ο μαθητής ανήκει στο σχολείο μας και πατάτε Εγγραφή σε μάθημα (επάνω και δεξιά, στο πράσινο κουμπάκι) και παρουσιάζονται τα μαθήματα όλων των τάξεων του σχολείου. Ο μαθητής επιλέγει τα μαθήματα της τάξης του με ένα κλικ στο κουτάκι αριστερά και αμέσως στα δεξιά του κάθε μαθήματος παρουσιάζεται ένα πράσινο τσεκ (ν). Στο σημείο αυτό ολοκληρώνεται η διαδικασία εγγραφής.

Για να βεβαιωθείτε ότι μπήκατε, επάνω και δεξιά στην οθόνη θα πρέπει να βλέπετε το όνομα χρήστη του μαθητή (με αγγλικούς χαρακτήρες). 

Αν δεν το βλέπετε και βλέπετε μόνο την ένδειξη της γλώσσας, ΔΕΝ έχετε κάνει είσοδο και στην ουσία ΔΕΝ έχετε ολοκληρώσει τη διαδικασία. 

Αν δεν καταφέρετε (για τεχνικούς λόγους) να δείτε και να επιλέξετε τα μαθήματα, η διαδικασία θα ολοκληρωθεί από τον δάσκαλο της τάξης, γιατί έχετε κάνει το βασικό βήμα, την είσοδο δηλαδή στην πλατφόρμα.

Λόγω της ταυτόχρονης εγγραφής χιλιάδων μαθητών πανελλαδικά στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο θα πρέπει να έχετε υπομονή και να προσπαθείτε πολύ πρωί ή αργά το βράδυ.

ΠΡΟΣΟΧΗ !  Η είσοδος πρέπει να γίνει στο https://eclass.sch.gr/ και ΟΧΙ γενικά στο  http://www.sch.gr/

Η εγγραφή των μαθητών στην ηλεκτρονική τάξη πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020, ημερομηνία η οποία έχει καθοριστεί από το ΥΠΑΙΘ.

Για την έναρξη των μαθημάτων θα ενημερωθείτε με νέα ανακοίνωση

Από τη διεύθυνση του σχολείου

Copyright © 2020. Με την επιφύλαξη όλων των δικαιωμάτων.

;


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Copyright © Το Ιστολόγιο του 36ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση