Διακρίσεις μαθητών του σχολείου μας στο 13ο Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκακιού Περιστερίου – Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 36ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Skaki 2024Το Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 πραγματοποιήθηκε το 13ο Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκακιού Περιστερίου στο οποίο συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας.

Ο μαθητής της Γ’ Δημοτικού του σχολείου μας Ιάσονας Γκούντουβας διακρίθηκε στους αγώνες λαμβάνοντας την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στη γενική κατάταξη Γ’ Δημοτικού.

Η μαθήτρια της Ε’ Δημοτικού του σχολείου μας Γεωργία Τώρου διακρίθηκε στους αγώνες λαμβάνοντας την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στα κορίτσια της Ε’ Δημοτικού (ειδική κατηγορία).

Η μαθήτρια της Στ’ Δημοτικού του σχολείου μας Βικτωρία Γκούντουβα διακρίθηκε στους αγώνες λαμβάνοντας τη 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο στη γενική κατάταξη Στ’ Δημοτικού και την 1η θέση στα κορίτσια της Στ’ Δημοτικού (ειδική κατηγορία).

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας εκφράζουμε τα θερμά συγχαρητήριά μας στα παιδιά, και τους ευχόμαστε να γίνουν ζωντανό παράδειγμα επιτυχίας για όλα τα παιδιά του σχολείου!

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων – Σύλλογος Διδασκόντων 36ου Δημ. Σχολείου Περιστερίου

Copyright © 2024. Με την επιφύλαξη όλων των δικαιωμάτων.

;


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Copyright © Το Ιστολόγιο του 36ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση