Αναγκαίες επισημάνσεις σχετικά με τη διενέργεια και καταγραφή των αυτοδιαγνωστικών τεστ

Αγαπητοί γονείς,

Στα πλαίσια του προβλεπόμενου ελέγχου για την ορθή καταγραφή των αποτελεσμάτων των αυτοδιαγνωστικών τεστ (self – tests) στο EduPass διαπιστώνεται ότι μερικοί γονείς ενώ δηλώνουν τηλεφωνικά στο σχολείο ότι το παιδί είναι θετικό στον Covid-19 μετά από self – test δεν κάνουν την αντίστοιχη καταχώρηση στο EduPass (δηλώνοντας δηλαδή το θετικό αποτέλεσμα) κρατώντας απλά το παιδί στο σπίτι.
Σύμφωνα με το πρωτόκολλο η καταχώρηση είναι υποχρεωτική και το θετικό self test επιβεβαιώνεται (ή όχι) άμεσα με τη διενέργεια rapid test, ώστε ο μαθητής να έχει στη συνέχεια πιστοποιητικό νόσησης.
Σας ενημερώνουμε επίσης ότι απουσίες που καταχωρούνται στο ΠΣ MySchool με αιτία τη νόσηση από Covid-19 δεν προσμετρώνται στο γενικό σύνολο απουσιών. Αν όμως ο/η μαθητής/τρια δε φαίνεται στο EduPass ως νοσών/ούσα, τότε οι απουσίες προσμετρώνται κανονικά.
Παρακαλούμε θερμά να πραγματοποιούνται τα αυτοδιαγνωστικά τεστ τις ημέρες που ορίζονται από το πρωτόκολλο του Ε.Ο.Δ.Υ. και να καταχωρούνται έγκαιρα στο EduPass.
Υπενθυμίζουμε ότι για την εβδομάδα 17/1/ 22 τα τεστ θα πρέπει να γίνουν τη Δευτέρα 17/1 και την Πέμπτη 20/1 το βράδυ, ώστε να ελεγχθούν από το σχολείο την Τρίτη 18/1 και την Παρασκευή 21/1.
Από τη διεύθυνση του σχολείου

Copyright © 2022. Με την επιφύλαξη όλων των δικαιωμάτων.

;


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Copyright © Το Ιστολόγιο του 36ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση