Υλοποίηση της δράσης “Η τσάντα στο σχολείο” !

Σας ενημερώνουμε ότι βάσει της Φ.7/219218/Δ1/13-12-2017 εγκυκλίου του ΥΠ.Π.Ε.Θ καθιερώνεται η παραμονή της σχολικής τσάντας των μαθητών/τριών του Δημοτικού Σχολείου για τουλάχιστον ένα Σαββατοκύριακο τον μήνα, στο σχολείο. H τσάντα των μαθητών/τριών παραμένει στο σχολείο την Παρασκευή, πριν από το Σαββατοκύριακο που έχει αποφασιστεί από τον Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου, έως τη Δευτέρα.

Επισημαίνεται, ότι η παραμονή της τσάντας στο σχολείο δεν αποτελεί μια συμβολική παρέμβαση, αλλά επιδιώκεται οι μαθητές και οι μαθήτριες να μην ασχολούνται με την προετοιμασία μαθημάτων κατά τη διάρκεια αυτού του Σαββατοκύριακου.

Η δράση απευθύνεται στους μαθητές όλων των Δημόσιων Δημοτικών Σχολείων της χώρας, και θα υλοποιηθεί από τον Ιανουάριο του 2018 έως τον Ιούνιο του ιδίου έτους και μετέπειτα από την έναρξη κάθε διδακτικού έτους.

Σε εφαρμογή των ανωτέρω συνεδρίασε ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας και αποφάσισε ομόφωνα την επιλογή των παρακάτω ημερομηνιών (Παρασκευές) στις οποίες οι μαθητές θα αφήνουν την τσάντα τους στο σχολείο :

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Αναγκαίες προσαρμογές και οδηγίες στους μαθητές θα δοθούν από τους δασκάλους των τάξεων σε συνεννόηση με τους εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων του σχολείου.

Από τον Σύλλογο Διδασκόντων

 

Copyright © 2018. Με την επιφύλαξη όλων των δικαιωμάτων.

;


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Copyright © Το Ιστολόγιο του 36ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση