Καλώς ήρθατε στην νέα μας ηλεκτρονική τάξη

Στη δύσκολη αυτή περίοδο λόγω της πανδημίας δημιουργούνται ιδιαίτερες εκπαιδευτικές και μαθησιακές ανάγκες, με κυριότερη την ενεργοποίηση των μαθητών/τριών και εκτός σχολικής τάξης για όσο χρονικό διάστημα θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία.

Χρησιμοποιώντας τα εκπαιδευτικά εργαλεία που προτείνονται από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (blogs ή η-τάξη) δημιουργήσαμε ξανά την ηλεκτρονική τάξη ασύγχρονης εκπαίδευσης του νηπιαγωγείου μας. Σας προτείνουμε δημιουργική απασχόληση μέσα από τις υφιστάμενες ψηφιακές δομές του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων που αφορούν στο Νηπιαγωγείο.

Θα αναρτούμε δραστηριότητες που στηρίζονται σε γνωστές θεωρίες μάθησης και σχεδιάζονται έτσι ώστε να επιτυγχάνονται διδακτικοί και μαθησιακοί στόχοι ενισχύοντας τη δημιουργικότητα, και τη γνωστική και συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών, ευνοώντας ταυτόχρονα και τη συμμετοχή των γονέων.

Σε εβδομαδιαία βάση λοιπόν θα αναρτούμε απλές δραστηριότητες και θα περιμένουμε να μας στείλετε στο mail του σχολείου (με τη βοήθεια των γονιών σας και της τεχνολογίας) τις προσπάθειές σας. Θα τις επεξεργαζόμαστε και θα τις ανακοινώνουμε στο blogs του σχολείου ή στην ηλεκτρονική μας τάξη (αν τα καταφέρουμε) για να τις βλέπουν και οι φίλοι σας.

Ξεκινάμε λοιπόν τα νέου τύπου μαθήματά μας  εδώ  χρησιμοποιώντας τους κωδικούς του Μαθητικού λογαριασμού που ανοίξατε στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.

Και μην ξεχνάτε…..

Μένουμε όσο μπορούμε περισσότερο στο σπίτι για να βοηθήσουμε όλοι μαζί ώστε να μειωθούν τα κρούσματα και όλοι καλά να τα ξαναπούμε από κοντά σύντομα!!! Μένουμε στο σπίτι και βρισκόμαστε συχνά εδώ για νέα αλλιώτικα μαθήματα!

Οι εργασίες μας από τα διαδικτυακά μας webex μαθήματα 17-11-2020 έως και 23-12-2020

 

 

Αφήστε μια απάντηση