Ηλεκτρονική τάξη

Ανοίξαμε ξανά την ηλεκτρονική τάξη ασύγχρονης εκπαίδευσης του νηπιαγωγείου μας ταυτόχρονα με την σύγχρονη εξ αποστάσεως (webex) για να σας προτείνουμε δημιουργική απασχόληση μέσα από τις υφιστάμενες ψηφιακές δομές του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων που αφορούν στο Νηπιαγωγείο χρησιμοποιώντας τα εκπαιδευτικά εργαλεία που προτείνονται από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (blogs ή η-τάξη).

Σε καθημερινή βάση λοιπόν θα αναρτούμε απλές δραστηριότητες και τα ημερήσια μαθήματα της (webex), για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης στην σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση (webex), και θα περιμένουμε να μας στείλετε στο mail του σχολείου (με τη βοήθεια των γονιών σας και της τεχνολογίας) τις προσπάθειές σας. Θα τις επεξεργαζόμαστε και θα τις ανακοινώνουμε στο blogs του σχολείου ή στην ηλεκτρονική μας τάξη (αν τα καταφέρουμε) για να τις βλέπουν και οι φίλοι σας.

Ξεκινάμε λοιπόν τα νέου τύπου μαθήματά μας  εδώ  χρησιμοποιώντας τους κωδικούς του Μαθητικού λογαριασμού που ανοίξατε στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.

Και μην ξεχνάτε…..

Μένουμε όσο μπορούμε περισσότερο στο σπίτι για να βοηθήσουμε όλοι μαζί ώστε να μειωθούν τα κρούσματα και όλοι καλά να τα ξαναπούμε από κοντά σύντομα!!! Μένουμε στο σπίτι και βρισκόμαστε συχνά εδώ για νέα αλλιώτικα μαθήματα!

Οι εργασίες μας από τα διαδικτυακά μας webex μαθήματα 11-2-2021 έως και 23-4-2021


Πάσχα

 


Έντομα


Άνοιξη


Διατροφή


Το ανθρώπινο σώμα


Λαοί του κόσμου

Αφήστε μια απάντηση