Γλυκό τσαμπί σταφύλι… γλυκό κρασάκι δίνει.

Βρισκόμαστε στην εποχή του τρύγου και της παραγωγής του μούστου. Για να κατανοήσουμε καλλίτερα το γεγονός βιώσαμε τη διαδικασία πατώντας σταφύλια.  Βγάλαμε το δικό μας μούστο και το πείραμα ξεκίνησε. Θα γίνει ο μούστος μας κρασί ή ξύδι; Τι άλλο μπορούμε να φτιάξουμε με το μούστο; Μα φυσικά γλυκά και μυρωδάτα μουστοκούλουρα. Παρακολουθήσαμε και δύο σχετικά βιντεάκια εδώ κι εδώ.

 

Αφήστε μια απάντηση