Μένουμε σπίτι-Είμαστε σε επαφή με το σχολείο μας!

Αγαπητά παιδιά και γονείς-κηδεμόνες,

Σε συνέχεια της διαδικτυακής μας επικοινωνίας λόγω των συνθηκών και μιας που πλησιάζει το Πάσχα, σας στέλνουμε ορισμένες δημιουργικές δραστηριότητες για να περνάτε ευχάριστα τον χρόνο σας!

Σας ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και να είμαστε γρήγορα πάλι μαζί!

Μιας και δε θα φτιάξουμε πασχαλινή κάρτα μαζί στο σχολείο μας, μια εύκολη και εντυπωσιακή ιδέα είναι η παρακάτω. Εκτυπώστε ή σχεδιάστε σε ένα χαρτί άσπρο ή έγχρωμο, σε μια σελίδα εφημερίδας ή περιοδικού, ακόμη και σε ένα χαρτί  περιτυλίγματος, το σχήμα του λαγού. Μετά κολλήστε το σε ένα χαρτόνι, κολλήστε και λίγο βαμβάκι για ουρά και γράψτε τις ευχές σας! Έτοιμη η καρτούλα σας! Χαρίστε τη σε αυτούς που αγαπάτε!

 

Μια άλλη εύκολη κατασκευή είναι το κοτοπουλάκι που βγαίνει από το αβγό του! Εκτυπώστε ή σχεδιάστε το παρακάτω σχέδιο, χρωματίστε κίτρινο το κοτοπουλάκι, διπλώστε όπως δείχνει η εικόνα, βάλτε κι ένα κορδονάκι για να κρεμιέται κι έτοιμο το διακοσμητικό σας! Φτιάξτε πολλά και στολίστε το σπίτι σας!

Κι επειδή σας αρέσουν πολύ οι λαβύρινθοι που κάναμε και στο σχολείο, βοηθήστε τα κουνελάκια να βρουν τον σωστό δρόμο και να μαζέψουν τα αβγά τους!

 

Τέλος, βρείτε τα αβγά που είναι ίδια και ζωγραφίστε τα με τα ίδια ακριβώς χρώματα

Και για περισσότερη εξάσκηση στο χρωματισμό πασχαλινών εικόνων, μπείτε στην ιστοσελίδα: https://www.online-coloring.com/28-printables-easter/

Καλή διασκέδαση!

2 σχόλια στο “Μένουμε σπίτι-Είμαστε σε επαφή με το σχολείο μας!

    • Εμείς ευχαριστούμε που παρακολουθείτε το blog του νηπιαγωγείου μας και βρισκόμαστε σε επαφή, έστω και από τα σπίτια μας! Ευχόμαστε καλή δύναμη σε όλους και σύντομα να είμαστε πίσω στο σχολείο μας!

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.