Οι μικροί ζαχαροπλάστες!

 Μπορεί τα τρουφάκια να μην είναι ό,τι πιο υγιεινό για να φάμε, όμως, πρώτον είναι γιορτές και δεύτερον, είναι χειροποίητα! Επειδή η σοκολάτα αρέσει σε όλους και πιο πολύ η ζαχαροπλαστική στο σχολείο, αποφασίσαμε να τα φτιάξουμε μια μέρα πριν τη γιορτή μας, ώστε να είναι έτοιμα για να τα κεράσουμε τους γονείς και τους καλεσμένους μας ως γνήσιοι οικοδεσπότες. Πρώτα γράψαμε τη συνταγή γιατί η δόση ήταν τριπλή, γράψαμε τα υλικά, τη δοσολογία και κολλήσαμε τις ετικέτες από τα προϊόντα που χρησιμοποιήσαμε.

 

Κι αυτή είναι η συνταγή μιας τριπλής δόσης για τρουφάκια!

Κι επειδή τα τρουφάκια αρέσουν σε όλους, γράψαμε τη συνταγή για να την πάρουμε σπίτι μας!

 

Η δουλειά δεν ήταν εύκολη γιατί τρίψαμε 3 πακέτα μπισκότα με τα χέρια μας! Όμως όταν βοηθάνε όλοι, η δουλειά επιμερίζεται! Στη συνέχει ρίξαμε το ζαχαρούχο γάλα που είχαμε ζεστάνει με το βούτυρο και ανακατέψαμε καλά. Τέλος ρίξαμε το κακάο και βάλαμε για μια ώρα το μείγμα στο ψυγείο. Πλύναμε πάλι καλά τα χέρια μας και ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε τα σοκολατένια μπαλάκια!

 

Έτοιμα τα τρουφάκια μας! Υπομονή ως αύριο που θα τα δοκιμάσουμε παρέα με τους γονείς μας!