Στολισμός της τάξης μας

Τα παιδιά ήθελαν να στολίσουμε την τάξη μας με διάφορες χριστουγεννιάτικες κατασκευές κι έτσι ξεκινήσαμε με την πρώτη μεγάλη κατασκευή στην πόρτα μας: έναν τεράστιο χιονάνθρωπο! Η ομάδα που ανέλαβε τη συγκεκριμένη κατασκευή, πρώτα πήρε τα μέτρα της πόρτας, στη συνέχεια έκοψε μεγάλα και μικρά κυκλάκια για μάτια, στόμα και κουμπιά. Διακόσμησε τα κουμπιά και το καπέλο, του έβαλε μια μύτη-καρότο από το μπακάλικο και…έτοιμος ο Χιονάνθρωπος  μας!

  

Και φυσικά ένας-ένας φωτογραφήθηκε με τον κύριο Χιονάνθρωπο!

 

Σειρά είχε η κατασκευή του Άγιου Βασίλη που είχαν προτείνει τα παιδιά! Η άλλη ομάδα που ανέλαβε την κατασκευή, ξεκίνησε πρώτα ζωγραφίζοντας την μια κούτα και κολλώντας στην άλλη βαμβάκι για μούσι. Πήρα τα μέτρα για τη ζώνη, κόλλησε κουμπιά και αφού του φορέσαμε και το καπέλο του…δεν αντισταθήκαμε σε μια ακόμη φωτογράφηση!

  

  

Τέλος, ήρθε η ώρα για τον στολισμό των παραθύρων μας! Και σ’ αυτή την κατασκευή μας βοήθησαν οι γονείς! Έφεραν όλοι από ένα χαλασμένο cd που είχαν στο σπίτι τους και κάθε παιδί ζωγράφισε σε μια μικρή καρδούλα ένα χριστουγεννιάτικο σχεδιάκι και το κόλλησε πάνω στο δικό του cd. Την άλλη μέρα, κατά την ώρα της προσέλευσης, κάθε γονιός έγραψε στο cd του παιδιού του την ευχή “Χρόνια πολλά” στη γλώσσα καταγωγής του! Κι έτσι, προσθέτοντας τις τελευταίες πινελιές για χιόνι, ετοιμάσαμε το ΔΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ!

  

 

ΤΟ 35Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!