ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ,ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ….(του 34)

Με απόλυτη επιτυχία έγινε και φέτος το 4ο Ανταλλακτικό-Χαριστικό Παζάρι μας στην αυλή του σχολείου που διοργανώθηκε από την Περιβαλλοντική μας Ομάδα (2016-18  Γ1΄-Γ2΄) ,το Γ2΄  και σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που πάντα είναι δίπλα μας.

Φέτος μάλιστα μας πρόσφερε τους χυμούς και τα βουτήματα που μοιράστηκαν στους επισκέπτες μας και φυσικά τον ευχαριστούμε θερμά.

Από το πρωί λοιπόν τα παιδιά της Π.Ο. τοποθέτησαν τα πράγματα και στις 7 το απόγευμα οι πόρτες άνοιξαν και μικροί και μεγάλοι αντάλλαξαν,χάρισαν,έμαθαν την αξία της Επαναχρησιμοποίησης στην πράξη,χόρεψαν,διασκέδασαν και πέρασαν καλά.

Να πούμε επίσης πως φέτος για πρώτη φορά λειτούργησε κι ο κουμπαράς του παζαριού.Ένα κουτάκι που γέμισε με “αγάπη”κι εμείς με τη σειρά μας και με τη σύμφωνη γνώμη εκπαιδευτικών και γονέων, θα την “χρησιμοποιήσουμε” για την προσφορά βοήθειας σε οικονομικά αδύναμη οικογένεια της σχολικής μας κοινότητας.Μια που το Οικολογικό μας Παζάρι,εκτός από περιβαλλοντικούς στόχους έχει και κοινωνικούς…

Για άλλη μια φορά λοιπόν μπράβο σε όλους και ας κρατήσουμε μόνο ένα :

“Μαζί μπορούμε περισσότερα”!!!