Ανάγκη για Αίμα

Αγαπητοί γονείς,

Παραμένουμε σπίτι και προστατεύουμε εμάς και τους γύρω μας, δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε πως υπάρχουν άνθρωποι που ακόμα μας χρειάζονται.
Δυστυχώς τα αποθέματα αίματος στη χώρα μας έχουν μειωθεί δραματικά λόγω του Κορονοϊού.
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας διατηρεί Τράπεζα Αίματος με αριθμό μητρώου 13999, τον οποίο και μπορείτε να δηλώσετε κατά την αιμοδοσία.
Με την πεποίθηση πως θα ανταποκριθούμε όλοι, σας παραθέτουμε σχετική ενημερωτική ανακοίνωση από το κέντρο αίματος του ΑΧΕΠΑ.
Για να μην υπάρξει γονιός που δε θα ξανά αγκαλιάσει το παιδί του καθώς και κανένας ασθενής, που δεν θα γυρίσει υγιής στην οικογένειά του.

Από όλους εμάς, για όλους εμάς!

Σας ευχαριστούμε,
το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων ΑτΠ

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΘ (ΠΡΩΙ, ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ)
Στο πλαίσιο έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του νέου κοροναϊού nCov-2019, έχουν κλείσει όλες οι είσοδοι του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ (που έχει οριστεί ως «Νοσοκομείο αναφοράς») πλην της κεντρικής.
Έτσι, οι αιμοληψίες διενεργούνται εντός της ΔΕΘ, σε αυτοτελή χώρο στο περίπτερο 11 (απέναντι από το περίπτερο 1).
Θα υπάρχει δυνατότητα για στάθμευση οχημάτων σε παρακείμενο χώρο (με είσοδο των αυτοκινήτων από την πύλη εμπορίου της ΔΕΘ).
Σκοπός μας είναι να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των αιμοδοτών, ώστε να μην απειληθεί η επάρκεια αίματος λόγω μειωμένης προσέλευσής τους, καθώς αυτό θα μπορούσε να έχει πολύ δυσάρεστες  επιπτώσεις σε πολλές κατηγορίες ασθενών (χειρουργεία προγραμματισμένα ή επείγοντα, πολυμεταγγιζόμενους ασθενείς με θαλασσαιμία ή καρκίνο, κ.τ.λ.)

Ημέρες και ώρες:
Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή: 8:30-20:00
Τετάρτη: 10:30-20:00
Σάββατο, Κυριακή, Αργίες: 8:30-13:30

Asylo-Cosmos
Asylo-Cosmos
FΒ Group Γονέων ΑτΠ
FΒ Group Γονέων ΑτΠ