Ταξίδι στο διάστημα

Ζωή: Μια φορά ήταν ένα αγόρι που το έλεγαν Γιάννη και ήθελε να πάει στον Δία. Στον δρόμο συνάντησε τη Δέσποινα που του είπε ότι ο Δίας έλειπε γιατί είχε πάει να βρει την κηλίδα του. Έτσι μπήκαν και οι δύο στο διαστημόπλοιο και επέστρεψαν στη Γη.

Απόστολος: Ήταν ένα αγόρι που τον έλεγαν Τάσο. Ζούσε στη Γη και το όνειρό του ήταν να πάει στον Άρη. Μια μέρα ξεκίνησε με το διαστημικό του ποδήλατο. Στον δρόμο συνάντησε την ξαδέλφη του, την Λυδία. Μετά μιλούσαν. Όταν είδαν ότι νύχτωνε, πήραν το ποδήλατο και πήγαν στο σπίτι τους.

Δημήτρης: Μια φορά ήταν ένα αγόρι που το έλεγαν Λάζαρο. Ταξίδευε στο διάστημα και εκεί γνώρισε ένα κορίτσι που το έλεγαν Αναστασία και γίνανε φίλοι. Ο Λάζαρος πήρε την Αναστασία και με ένα μεγάλο ντρόουν γύρισαν στα σπίτια τους.

Άννα Μαρία: Μια φορά ένα αγόρι που το έλεγαν Δημήτρη είχε πάει στο διάστημα. Ήθελε να δει τους πλανήτες. Εκεί συνάντησε ένα κορίτσι που την έλεγαν Άννα Μαρία. Για να επιστρέψουν στο σπίτι μπήκαν στον πύραυλο και πήγαν στο σπίτι τους.

Σάββας: Ο Απόστολος πηγαίνει με το διαστημόπλοιο στο φεγγάρι. Καθώς πήγαινε είδε την Ευαγγελία. Σταμάτησε και τη ρώτησε αν θέλει να πάει μαζί του στο φεγγάρι. Όταν έφτασαν στο φεγγάρι έπαιξαν κυνηγητό. Όμως πήρε τηλέφωνο ο μπαμπάς της Ευαγγελίας να πάνε σπίτι.

Νεφέλη: Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένα αγόρι που το έλεγαν Δημήτρη. Ο πατέρας του ήταν ο πρώτος αστροναύτης που πήγε στο φεγγάρι και ο Δημήτρης ήθελε να δει από κοντά την πατημασιά του. Στον δρόμο συνάντησε την αδερφή του, την Εύα, που ήθελε και αυτή να τη δει. Μαζί έφτασαν στο φεγγάρι και έκαναν και τις δικές τους πατημασιές δίπλα στου πατέρα τους. Μετά μπήκαν στο διαστημόπλοιο και γύρισαν σπίτι. Από τότε όποιος κοιτάξει στο φεγγάρι βλέπει τρεις πατημασιές.

Χριστιάννα: Μια φορά ήταν ο Κώστας, ένα μικρό αγόρι που ήθελε να πάει στον Άρη. Στον δρόμο του συνάντησε την Ελένη, ένα μικρό κορίτσι που είχε χαθεί. Της είπε: “ξέρω τον δρόμο για το σπίτι, αλλά πρώτα θα πάμε στον Άρη”. Ξεκίνησαν μαζί να πάνε στον κόκκινο πλανήτη. Όμως μόλις φτάσανε ξεκίνησε μια διαστημική καταιγίδα. Τα δυο παιδιά μάζεψαν γρήγορα τα πράγματά τους, μπήκαν τρέχοντας στο διαστημόπλοιο και γύρισαν στη Γη.

Μαρία Ελένη: Το αγόρι το έλεγαν Άγγελο και ήθελε να πάει στον Κρόνο. Συνάντησε ένα καλό κορίτσι και πήγαν σε ένα χαλασμένο διαστημόπλοιο. Τελικά έφτιαξαν το διαστημόπλοιο και γύρισαν στο σπίτι τους.

Χριστόφορος: Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα αγόρι που το έλεγαν Κωστή και ήθελε να πάει στο φεγγάρι. Στον δρόμο συνάντησε τη Μαρία. Ήρθε μαζί του η Μαρία στο φεγγάρι και έπαιξαν. Γύρισαν σπίτι τους με τον πύραυλο του Κωστή.

Θεοδώρα: Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα αγόρι που τον έλεγαν Αντώνη. Ο Αντώνης αποφάσισε να πάει στον Κρόνο. Στον δρόμο συνάντησε τη φίλη του τη Μαρία. Και η Μαρία είχε αποφασίσει να πάει στον Κρόνο. Τελικά γύρισαν σπίτι τους. Ο Αντώνης με τον πύραυλό του και η Μαρία με τη στολή της.

Ηρώ: Ήταν ένα αγόρι που το έλεγαν Θεοδόση. Ήθελε να πάει στο διάστημα. Είχε ακούσει ότι ζούσε ένα κοριτσάκι που το έλεγαν Έλλη. Το συνάντησε και γίνανε φίλοι.

Φίλιππος: Ο Γιώργος πήγε στον πλανήτη Πλούτωνα και συνάντησε τη Δάφνη. Εξερεύνησαν τον Πλούτωνα και μετά πήγαν στον πύραυλο και γύρισαν σπίτι τους.

Κάτια: Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα αγοράκι που το έλεγαν Νίκο και ονειρευόταν να πάει στο διάστημα. Όταν πήγαινε, στον δρόμο συνάντησε τη φίλη του τη Στέλλα και συζήτησαν πώς θα γυρίσουν πίσω. Τελικά γύρισαν στο σπίτι τους ασφαλείς με τον πύραυλο του Νίκου.

Νικόλας: Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας αστροναύτης, ο Βασίλης, που ήθελε να πάει στο διάστημα. Στον δρόμο συνάντησε τη φίλη του, την Κατερίνα, και την πήρε μαζί του. Μόλις νύχτωσε γύρισαν πίσω με το διαστημόπλοιό τους.