Ιστορίες

ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑ: Δυο παιδιά, η Εύα και ο Θωμάς, ξεκίνησαν να πάνε στο σπίτι του φίλου τους, του Ζαχαρογλυκούλη. Όμως ο φίλος τους δεν ήταν εκεί! Είχε πάει στην αγορά και ξεχάστηκε χαζεύοντας τη βιτρίνα με τις κερασόπιτες. Εκεί ζούσε μαζί και η αδελφή του που τους άνοιξε την πόρτα και τους πρόσφερε γλυκάκια όσο περιμένανε. Τελικά ο Ζαχαρογλυκούλης δεν άργησε πολύ και πέρασαν το απόγευμα μαζί παίζοντας.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ: Δυο αγόρια ξεκίνησαν για το γήπεδο ποδοσφαίρου, όμως συνάντησαν κι άλλα αγόρια και τους ρώτησαν αν μπορούμε να παίξουμε μαζί. Εκεί στο γήπεδο όμως ζούσε ένας σκίουρος με φουντωτή ουρά που του άρεσε να παίζει αλλά να είναι διαιτητής. Τελικά έπαιξαν όλοι μαζί.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Δύο παιδιά, ο Λάζαρος και η Μαρία, ξεκίνησαν να πάνε σε ένα μαγικό δάσος. Όμως υπήρχε ένας μάγος που έκανε τα παιδιά λουλούδια. Εκεί ζούσε και ένας ιππότης που ήθελε να παντρευτεί μια όμορφη πριγκίπισσα και να της προσφέρει λουλούδια. Τελικά μόλις έκοψε τα λουλούδια, μεταμορφώθηκαν πάλι σε παιδιά. Και αυτά σώθηκαν και ζήσανε αυτά καλά και εμείς καλύτερα.

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ: Δυο παιδιά, ο Κουνελένιος και η Κουνελένια, ξεκίνησαν να πάνε στο σπίτι τους. Όμως χάθηκαν και βρέθηκαν σε ένα σπίτι από ζαχαρωτά. Εκεί ζούσε μια μάγισσα που ήθελε να κάνει τα παιδιά σοκολατένια κουνελάκια. Τελικά αντί να κάνει τα παιδιά σοκολατένια, έγινε αυτή σοκολατένια.

ΖΩΗ: Δυο παιδιά, ο Γιάννης και η Δέσποινα ξεκίνησαν να πάνε βαρκάδα στη μυστική λίμνη. Όμως φύσηξε και η βάρκα αναποδογύρισε. Εκεί ζούσε η νεράιδα του νερού που τους βοήθησε να ξαναμπούν στη βάρκα. Τελικά σταμάτησε ο αέρας και έκαναν βαρκάδα όλοι μαζί.

ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ: Δύο παιδιά, ο Φίλιππος και η Μάγια, ξεκίνησαν να πάνε στη γιαγιά τους που ζούσε στο δάσος. Όμως κουράστηκαν και έκατσαν σε ένα σπίτι από γλυκά και τα τρώγανε. Εκεί ζούσε μία κακιά μάγισσα που τα είδε να τρώνε το σπίτι της και τα έβαλε σε κλουβιά. Τελικά νίκησαν τη μάγισσα επειδή πίστευαν στον Χριστό.

ΝΕΦΕΛΗ: Δυο παιδιά, ο Γιάννης και η Έλενα, ξεκίνησαν να πάνε στον ζωολογικό κήπο. Όμως στον δρόμο χάθηκαν και βρέθηκαν μπροστά σε ένα σπιτάκι. Εκεί ζούσε ο φύλακας του κήπου που τους άφησε να μπουν από την πίσω πόρτα. Τελικά, χωρίς να το περιμένουν, τους άφησε και να ταϊσουν τα ζώα.