Τελετή Αγιασμού και δια ζώσης έναρξη των μαθημάτων στο Νηπιαγωγείο μας!

 

Καλή Σχολική χρονιά! | 3ο Νηπιαγωγείο Βριλησσίων

Αγαπητοί γονείς/ κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη, 28-9-2023 θα γίνει κανονικά η έναρξη των δια ζώσης μαθημάτων του Νηπιαγωγείου μας. Οι μαθητές/-ήτριες θα προσέλθουν με τις τσάντες τους στο σχολείο μας, με τη συνοδεία των γονέων / κηδεμόνων τους στις 9:00΄ π.μ. για την τέλεση του Αγιασμού για τη νέα σχολική χρονιά.

Η αποχώρηση των μαθητών/-τριών θα γίνει στις 13:00΄ μ.μ.

Οι μαθητές/-ήτριες που είναι εγγεγραμμένοι/-ες στο Ολοήμερο θα παραμείνουν, καθώς το Ολοήμερο Πρόγραμμα θα εφαρμοστεί κανονικά. Για τον σκοπό αυτό όσοι/-ες μαθητές/-ήτριες θα παραμείνουν στο Ολοήμερο, θα πρέπει να έχουν μαζί τους τις τσάντες τους με το φαγητό τους.

Η Πρωινή Ζώνη (7:45 – 8:00 π.μ.) δε θα λειτουργήσει.

Παρακαλούνται όλοι οι γονείς/ κηδεμόνες μαζί με τα παιδιά τους, μετά την τελετή του Αγιασμού να προσέλθουν στις τάξεις του Νηπιαγωγείου που βρίσκονται στον Α’ όροφο του κτιρίου προκειμένου να καλωσορίσουμε τους μικρούς μας μαθητές/τριες και να γίνει μια πρώτη ενημέρωση από τις υπεύθυνες νηπιαγωγούς των τμημάτων.

Η Προϊσταμένη και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας σας εύχεται

  ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ & ΔΥΝΑΜΗ

Δυνατότητα τηλεκπαίδευσης

10ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου » Blog Archive » Ενημέρωση και Οδηγίες για τη Σύγχρονη Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

όπως ήδη γνωρίζετε μετά την αναστολή της διαζώσης λειτουργίας των σχολικών μονάδων ύστερα από τις αποφάσεις των Δήμων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, πρόκειται να πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση την Τρίτη 26/9  και την Τετάρτη 27/9 σε όλες τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Θα σας αποσταλούν λοιπόν ηλεκτρονικά οι διευθύνσεις webex (link) των εκπαιδευτικών και το πρόγραμμα λίγων ωρών για την Τρίτη και την Τετάρτη. Η όλη οργάνωση της εξ αποστάσεως διδασκαλίας γίνεται πολύ βιαστικά, γι’ αυτό δε χρειάζεται να αγχωθείτε, ούτε εσείς ούτε οι μαθητές/-ήτριές μας.

Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε να συνδεθούμε διαδικτυακά και να επιλύσουμε από κοινού τυχόν προβλήματα.

Να είστε όλοι ασφαλείς και αισιόδοξοι!

Αναβολή αγιασμού 25/09/2023

 Αγαπητοί γονείς / κηδεμόνες,
σας ενημερώνουμε πως αναβάλλεται ο προγραμματισμένος για αύριο Δευτέρα 25/09/2023 αγιασμός του σχολείου, καθώς με απόφαση των δημάρχων της Περιφερειακής  Ενότητας Λάρισας μετά την εισήγηση του συντονιστικού, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά μέχρι και την Τετάρτη 27/09/2023.
Παρακαλούνται οι γονείς/κηδεμόνες να παρακολουθούν τακτικά την αλληλογραφία (emails), καθώς και τις ανακοινώσεις της ιστοσελίδας.

Ενημέρωση!

Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΑΣ | ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ

Μετά την τελετή του Αγιασμού, που θα γίνει αύριο Δευτέρα 25/9/2023 στις 09:30΄π.μ, παρακαλούνται όλοι οι γονείς μαζί με τα παιδιά να προσέλθουν στις τάξεις του Νηπιαγωγείου που βρίσκονται στον Α’ όροφο του κτιρίου, προκειμένου να καλωσορίσουμε τους μικρούς μας μαθητές και να γίνει ο διαχωρισμός των τμημάτων και μια πρώτη γνωριμία με τις υπεύθυνες νηπιαγωγούς των τάξεων.

Καλή αρχή!

Η Προϊσταμένη και το διδακτικό προσωπικό

Μη διεξαγωγή μαθημάτων από 18/09/23 έως 22/09/23

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, τα μαθήματα σε όλες τις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Θεσσαλίας δεν θα διεξαχθούν από 18.9.2023 μέχρι και 22.9.2023 λόγω των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.



Λήψη αρχείου

Αναστολή λειτουργίας των σχολείων λόγω έκτακτων συνθηκών

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε πως τα μαθήματα δε θα διεξαχθούν στο Νηπιαγωγείο μας από 11.09.2023 μέχρι και 15.09.2023 λόγω των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην πόλη μας,  αλλά και σε όλη την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Για την ακριβή έναρξη των μαθημάτων και την ώρα του Αγιασμού θα ενημερωθείτε εγκαίρως.

Μέχρι τότε να είστε υγιείς, γεμάτοι δύναμη και αισιοδοξία!

Η Προϊσταμένη  και ο Σύλλογος Διδασκόντων του32ου Νηπιαγωγείου Λάρισας



Λήψη αρχείου