Ώρες Υποβολής Δικαιολογητικών για τις εγγραφές στο Νηπιαγωγείο σχολικού έτους 2023-2024 (1 – 20 Μαρτίου)

Μάιος | 2020 | Nηπιαγωγείο Ν Φιλαδέλφειας Θεσσαλονίκης

Οι ώρες κατά τις οποίες οι γονείς / κηδεμόνες μπορούν να καταθέτουν με τη φυσική τους παρουσία όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή των παιδιών τους στο Νηπιαγωγείο για το σχολικό έτος 2023-24 ορίζεται στο διάστημα από 13:00΄μ.μ – 14:00΄μ.μ., καθώς θα πρέπει να είναι εντός του εργασιακού και σε κάθε περίπτωση εκτός του διδακτικού ωραρίου του/της Προϊστάμενου/ης – Διευθυντή/ριας του Νηπιαγωγείου.

Οι εγγραφές για το σχολικό έτος 2023-24 γίνονται ηλεκτρονικά (δείτε προηγούμενη ανάρτηση) και η κατάθεση

δικαιολογητικών στο Νηπιαγωγείο αφορά:

α) το ονοματεπώνυμο άλλου/λων τέκνου/ων, που φοιτά/τούν στην ίδια ή σε συστεγαζόμενη σχολική μονάδα, εφόσον υπάρχει/χουν και για το/τα οποίο/α θα χρειαστεί να προσκομίσει Βεβαίωση Φοίτησης από τον/την Διευθυντή/ρια της συστεγαζόμενης σχολικής μονάδας.
β) εάν επιθυμούν τη φοίτηση του νηπίου/προνηπίου στο Προαιρετικό Ολοήμερο πρόγραμμα ή/και στο Τμήμα Πρόωρης Υποδοχής.

Λήψη αρχείου

γ) Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή, σύμφωνα με τη με αρ. πρωτ. Φ.6/1094/80261/Δ1/20-5-2015 εγκύκλιο (Α.Δ.Υ.Μ.)

Λήψη αρχείου

δ) Βιβλιάριο Εμβολίων, του/της μαθητή/τριας, ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, από το οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα εμβόλια που προβλέπονται και είναι ενταγμένα στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών. (παρ. 4, του άρθρου 6 του Π.Δ 79/2017 (Α 109), όπως τροποποιήθηκε με την παρ. 4 α του άρθρου 44 του ν.4777/2021 (Α 25).

ε) Βεβαίωση από ΚΕΣΥ, ή Δημόσιο Ιατροπαιδαγωγικό Κέντρο ή άλλη αρμόδια δημόσια υπηρεσία, εφόσον υπάρχει, σε περιπτώσεις μαθητών/τριών με αναπηρία ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Επισημαίνεται ότι η γνωμάτευση αυτή δεν αποτελεί προϋπόθεση εγγραφής του μαθητή/τριας στο Νηπιαγωγείο, διευκολύνει όμως την οργάνωση για την υποστήριξη μαθητών με ΕΕΑ.

στ) Υπεύθυνη δήλωση του έτερου γονέα / κηδεμόνα ότι συμφωνεί με την εγγραφή του τέκνου του στο νηπιαγωγείο.

Λήψη αρχείου

Μετά την υποβολή της αίτησης, (παρ. 5 του άρθρου 2 της ΚΥΑ 53128/Δ1/2020 (Β 1767) ο γονέας/κηδεμόνας λαμβάνει ενημερώσεις στο κινητό τηλέφωνο που έχει δηλώσει κατά την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησής του για την πορεία της. Εφόσον απαιτηθούν διορθώσεις, η αίτησή του επιστρέφεται στον ίδιο από το Νηπιαγωγείο, προκειμένου να τις πραγματοποιήσει. Έπειτα από τις σχετικές διορθώσεις, η αίτηση γίνεται «αποδεκτή».

Επισήμανση: Σε περιπτώσεις γονέων/κηδεμόνων που αδυνατούν να κάνουν χρήση της ηλεκτρονικής υπηρεσίας, η αίτηση μπορεί να γίνει με αυτοπρόσωπη παρουσία στο Νηπιαγωγείο (παρ 7 του άρθρου 2 της ΚΥΑ 53128/Δ1/2020 (Β΄ 1767), έπειτα από συνεννόηση με την Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου, (τηλ. 2411 103528), για τον προγραμματισμό ραντεβού. Για τον σκοπό αυτό ο/η Διευθυντής/ρια – Προϊστάμενος/η του νηπιαγωγείου εισέρχεται στην ηλεκτρονική υπηρεσία «Πρώτη Εγγραφή» της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης (gov.gr) και καταχωρίζει την αίτηση σύμφωνα με τα δικαιολογητικά που του προσκομίζουν οι γονείς/κηδεμόνες.

Ακολουθούν πίνακες με τα όρια της σχολικής Περιφέρειας των συστεγαζόμενων 7ου και 32ου Νηπιαγωγείων Λάρισας :

Λήψη αρχείου

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΓΙΑΣ 2.

ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ,  ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ  Ή ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ: mail@32nip-laris.lar.sch.gr.

Πώς προετοιμάζω το παιδί μου για το νηπιαγωγείο; - Eimaimama.gr

ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΝΗΠΙΑΚΙΑ ΜΑΣ

ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!

Η Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου