ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Λαμβάνοντας υπόψη την υπ΄ αρίθμ 63417/26-5-2020 εγκυκλίο του ΥΠΑΙΘ για την επαναλειτουργία των σχολείων θα εφαρμοστούν τα παρακάτω:

Οι μαθητές-τριες των δυο τμημάτων θα χωριστούν σε δύο ομάδες (υποτμήματα). Ο μέγιστος αριθμός μαθητών-τριών ανά τάξη είναι δεκαπέντε (15). Ο χωρισμός θα πραγματοποιηθεί κατά αλφαβητική σειρά. 

Την εβδομάδα από 1-6-20 έως 5-6-2020 η ομάδα Α θα έρθει στο σχολείο τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και η ομάδα Β τις ημέρες Τρίτη, Πέμπτη. Την επόμενη εβδομάδα η ομάδα Α θα έρθει τις ημέρες Τρίτη, Πέμπτη και η ομάδα Β τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή. Με τον ίδιο τρόπο θα λειτουργεί το σχολείο έως τη λήξη της σχολικής χρονιάς.

Τα παιδιά κατά την πρωινή προσέλευσή τους  θα παραλαμβάνονται από την νηπιαγωγό  στην αυλόπορτα του νηπιαγωγείου. Με τον ίδιο τρόπο θα αποχωρούν στο σχόλασμα. Σημαντικό είναι να τηρούνται οι προβλεπόμενες αποστάσεις για την ασφάλεια όλων μας.

Για το υπόλοιπο του σχολικού έτους 2019-2020 δεν πραγματοποιούνται οι εκδρομές, επισκέψεις, περίπατοι, εκδηλώσεις,  .

Το ολοήμερο και η πρωινή ζώνη δεν λειτουργούν.

Για οποιαδήποτε αλλαγή θα ενημερωθείτε εγκαίρως.

Κάθε γονέας θα λάβει e-mail για την ομάδα (υποτμήμα), στην οποία ανήκει το παιδί του.

Παρακάτω επισυνάπτεται ενημερωτικό υλικό από την Εθνική Επιτροπή Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι Covid-19, για την επανέναρξη λειτουργίας των σχολικών μονάδων.

Παρακαλώ διαβάστε με ιδιαίτερη ΠΡΟΣΟΧΗ



Λήψη αρχείου

 

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *