Δικαιολογητικά Εγγραφής στην Α΄ τάξη του 32ου ΓΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ανακοινώσεις Εγγραφές

Για την ολοκλήρωση της εγγραφής του/της μαθητή/τριας στην Α’ Τάξη του 32ου ΓΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ οι κηδεμόνες καλούνται να υποβάλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά, μέχρι την έναρξη των μαθημάτων:

  1. Υπεύθυνη Δήλωση κηδεμονίας (κατεβάστε την εδώ σε docx, pdf ή προμηθευτείτε την εκτυπωμένη από το σχολείο). Σε περίπτωση ηλεκτρονικής υποβολής θα πρέπει είτε να έχει βεβαιωθεί το γνήσιο της υπογραφής από Κ.Ε.Π. ή να έχει εκδοθεί από το gov.gr.
  2. Εκτυπωμένη Βεβαίωση Εγγραφής από το e-eggrafes ή ηλεκτρονική αποστολή της στο σχολείο στο 32lykthe@sch.gr
  3. Φωτοαντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του/της μαθητή/τριας.

Εάν ο/η μαθητής/τρια:

α) δεν έχει δελτίο αστυνομικής ταυτότητας τότε προσκομίζεται Πιστοποιητικό Γέννησης του Δήμου/Δημοτικής Ενότητας στα Μητρώα του οποίου είναι εγγεγραμμένος/η ο/η μαθητής/τρια το οποίο εκδίδεται από το gov.gr με τους κωδικούς taxisnet του κηδεμόνα,

β) είναι αλλοδαπός τότε προσκομίζεται  Πιστοποιητικό Γέννησης θεωρημένο και επίσημα μεταφρασμένο από τη χώρα του

  1. «Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή – ΑΔΥΜ» (κατεβάστε το pdf ή προμηθευτείτε το εκτυπωμένο από το σχολείο). Θα πρέπει να προσκομίσετε το ΑΔΥΜ στο σχολείο έως τις 01/10/2024, υπογεγραμμένο και σφραγισμένο από Ιατρό, προκειμένου να επιτραπεί η συμμετοχή του μαθητή/τριας στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής.

Σημειώνουμε ότι η συνδρομή στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων είναι 10 ευρώ για κάθε μαθητή/τρια και εισπράττεται κατά την εγγραφή.