Έναρξη σχολικής χρονιάς 2021-2022

Τη Δευτέρα 13/09/21, οι μαθητές/τριες θα έρθουν στο σχολείο στις 8:00 πμ – 8:15 πμ. Θα φέρουν μαζί τους σχολική τσάντα, διότι θα παραλάβουν τα βιβλία.

  •  Οι γονείς αφήνουν τα παιδιά τους και απομακρύνονται για να μη δημιουργείται συνωστισμός στην είσοδο.
  • Ο Αγιασμός θα γίνει στις 8:30 πμ.
  • Οι μαθητές/τριες θα αποχωρήσουν από το σχολείο στις 9:30 πμ.

Μαθητές/τριες, γονείς και εκπαιδευτικοί θα φορούν απαραίτητα μάσκα και θα τηρούν τις ενδεδειγμένες αποστάσεις σε όλους τους χώρους του σχολείου.

Οι μαθητές/τριες, ειδικά για την προσεχή εβδομάδα, θα πρέπει να κάνουν self test την Κυριακή (12/09) και την Τετάρτη (15/09) και να φέρουν για επίδειξη τη Σχολική Κάρτα την επόμενη (Δευτέρα και Πέμπτη). Μπορεί να είναι εκτυπωμένη από την πλατφόρμα ή συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από τους γονείς, όπως και πέρυσι.

Οι γονείς μπορούν να προμηθευτούν από τα φαρμακεία 6 self τεστ για όλον τον μήνα Σεπτέμβριο. Αν κάποιο παιδί έχει νοσήσει από covid-19 το τελευταίο εξάμηνο, δε χρειάζεται να κάνει self test, αλλά να έχει μαζί του προς επίδειξη το πιστοποιητικό νόσησης.

Από την επόμενη εβδομάδα (20/9 – 24/9) και στο εξής τα self tests θα γίνονται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη και θα επιδεικνύονται στο σχολείο κάθε Τρίτη και Παρασκευή.

Ευχές για μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!