Εγγραφή στην ψηφιακή τάξη

Όταν θα επισκεφθείτε τους συνδέσμους των ψηφιακών τάξεων, τους οποίους θα βρείτε στην 2η σελίδα του email που έχει αποστείλει το σχολείο στους γονείς , θα μεταφερθείτε στην αρχική σελίδα της πλατφόρμας εξ ΑΕ. Αναλόγως την πλατφόρμα που έχει επιλέξει ο κάθε εκπαιδευτικός, θα οδηγηθείτε, είτε στην e-me, είτε στην eclass, όπου θα συνδεθείτε με τους κωδικούς που έχετε λάβει από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) για το παιδί… Ακολουθούν σύντομες οδηγίες:

e-me: Αν δεν έχει γίνει εγγραφή στην ψηφιακή τάξη του συνδέσμου που επισκεφθήκατε, θα εμφανιστεί σχετική προτροπή για να κάνετε το αίτημα. Στην περίπτωση της e-me θα χρειαστεί απλά να πατήσετε ένα κουμπάκι που θα αποστείλει το αίτημα εγγραφής.

eclass: Στην αρχική σελίδα της eclass θα εμφανίζονται τα μαθήματα στα οποία έχει γίνει εγγραφή. Αν δεν έχει γίνει εγγραφή σε κανένα μάθημα προφανώς η συγκεκριμένη λίστα θα είναι κενή. Η προβολή των διαθέσιμων μαθημάτων για το σχολείο και η εγγραφή σε αυτά γίνεται πατώντας το κουμπί “Εγγραφή σε μάθημα”. Θα επιλέξετε τα κουτάκια που υπάρχουν δίπλα από τα μαθήματα που σας ενδιαφέρουν. Αν κάποιο κουτάκι είναι ανενεργό, τότε θα κάνετε κλικ πάνω στον σύνδεσμο του μαθήματος και θα υποβάλετε γραπτό αίτημα, αναφέροντας επώνυμο, όνομα και τάξη.