Ανακοίνωση για εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Για να είναι δυνατή η πρόσκληση των μαθητών από τους εκπαιδευτικούς ώστε να γίνουν μέλη της ψηφιακής τους τάξης, θα πρέπει να έχουν συνδεθεί τουλάχιστον μια φορά στις e-me και eclass με χρήση των διαπιστευτηρίων (όνομα χρήστη, κωδικό πρόσβασης) που τους αποδόθηκαν κατά την εγγραφή τους στο ΠΣΔ.

Εναλλακτικά δύναται και ο μαθητής να αναζητήσει τον εκπαιδευτικό στην e-me, ο οποίος στη συνέχεια θα ειδοποιηθεί και θα του αποστείλει πρόσκληση συμμετοχής στην ψηφιακή του τάξη. Τα παραπάνω αποτελούν ένα από τα βασικότερα βήματα έναρξης χρήσης της πλατφόρμας, που δυστυχώς ακόμα δεν είναι λειτουργική αφού δεν έχουν λυθεί τα προβλήματα ανεπάρκειας δικτυακών υποδομών σε υλικοτεχνικό επίπεδο εξυπηρετητών και κέντρων δεδομένων του ΠΣΔ, πράγμα που έχει σαν αποτέλεσμα τους μεγάλους χρόνους απόκρισης των σχετικών ιστοσελίδων και υπηρεσιών του.

Να έχετε πάντα υγεία και να είστε δυνατοί.

Ενημέρωση 10/04/2020: Πλέον τα περισσότερα προβλήματα των δικτυακών υποδομών έχουν λυθεί, ενώ θα γίνονται διαρκώς αναβαθμίσεις με σκοπό την καλύτερη εμπειρία χρήσης από όλη την εκπαιδευτική κοινότητα.