ΕξΑΕ – μήνυμα για παιδιά

Καλημέρα σε όλα τα παιδιά του σχολείου μας!

Σήμερα ξεκινάμε έναν καινούριο τρόπο επικοινωνίας. Είμαστε σίγουρες ότι σας έχει λείψει τόσο το σχολείο, όσο και οι φίλοι σας. Όλοι γνωρίζουμε ότι για το καλό της υγείας μας πρέπει να μείνουμε για κάποιο χρονικό διάστημα στο σπίτι, για να προφυλάξουμε τους εαυτούς μας, τους αγαπημένους μας και τη χώρα μας. Αυτό λένε οι γιατροί που γνωρίζουν -καλύτερα από όλους μας- ποιους κανόνες πρέπει να ακολουθήσουμε για να παραμείνουμε υγιείς. Εξάλλου οι κανόνες υπάρχουν για να είμαστε ασφαλείς και χαρούμενοι.

Κάνουμε λοιπόν όλοι υπομονή, προσπαθούμε να τηρούμε τους κανόνες και να περνάμε όσο καλύτερα μπορούμε μέσα στο σπίτι! Σίγουρα έχετε βρει πολύ ωραία παιχνίδια και δραστηριότητες για να περνάτε όμορφα το χρόνο σας στο σπίτι, άλλοτε μόνοι σας κι άλλοτε παρέα με τους γονείς σας. Θα θέλαμε κι εμείς να συμβάλλουμε, με το δικό μας τρόπο, ώστε η παραμονή στο σπίτι να γίνει ακόμη πιο ευχάριστη και να θυμίζει κατά κάποιο τρόπο το σχολείο. Κάθε μέρα λοιπόν θα σας στέλνουμε στο ιστολόγιο του σχολείου μας κάποιες δραστηριότητες, για να περνάτε ευχάριστα και δημιουργικά το χρόνο σας.

Με χαρούμενες σκέψεις, πολλά παιχνίδια και όμορφες δραστηριότητες θα περάσει αυτό το διάστημα που μένουμε σπίτι μέχρι να επιστρέψουμε στο σχολείο μας χαρούμενοι και υγιείς.

Οι δασκάλες σας