Χριστούγεννα Πρωτούγεννα…πρώτη γιορτή του χρόνου!!!!

Χριστούγεννα!!! Μεγάλος ενθουσιασμός επικρατεί στο σχολείο , καθώς έχουν αρχίσει οι προετοιμασίες για τη μεγάλη αυτή γιορτή! Το σχολείο μας ντύθηκε στα γιορτινά του…το δέντρο μας μετά από το σαμποτάρισμα που μας έκαναν τα καλικαντζαράκια στολίστηκε μέσα σε κλίμα χαράς! Είναι γεμάτες αυτές οι ημέρες: διαβάζουμε παραμύθια, μαθαίνουμε για τη γέννηση του Θεανθρώπου, φτιάχνουμε μπρελόκ, κάρτες με ευχές, στολίδια από παλιές λάμπες για το δέντρο μας, ελατάκια. Παίζουμε παιχνίδια στα μαθηματικά με αστεράκια, μαθαίνουμε τραγούδια και κάλαντα…

Και η δημιουργικότητα ολοκληρώνεται με τη χριστουγεννιάτικη  γιορτή! Επιλέξαμε, βοήθησαν λίγο και οι κυρίες, θεατρικό έργο! Κωμωδία φέτος με πολύ καλό τέλος. Μοιράσαμε τους ρόλους και αποφασίσαμε για τα τραγούδια που θα συνοδεύσουν το σκετσάκι μας, τις χορογραφίες. Και 3-2-1 πρόβες! Οι πρόβες ξεκινούν…και είναι απολαυστικές.

Με την επιστροφή μας στο σχολείο μετά τις διακοπές, ήρθε η ώρα για την κοπή της πίτας !!! Φυσικά ένα δωράκι περιμένει τον τυχερό για αυτή τη χρονιά!!!! Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες μας.