«μαθαίνω ν’ αγαπώ τον εθελοντισμό»

Όντας ευρέως γνωστό τα τελευταία χρόνια ότι η ανακύκλωση για τα διαφόρων ειδών πλαστικά καπάκια,μπορεί να προσφέρει ένα αμαξίδιο σε κάποιον συνάνθρωπό μας, που το έχει ανάγκη, δε θα μπορούσαμε να μη δραστηριοποιηθούμε προς αυτήν την κατεύθυνση. Άλλωστε ,τα καπάκια είναι κάτι, που πάντα μαζεύαμε στο νηπιαγωγείο για πολλές και ποικίλες κατασκευές.Τώρα πια, ενημερώνοντας και τα παιδιά,αποφασίσαμε από κοινού ότι τα καπάκια θα προσφέρουμε για αυτόν τον ιερό σκοπό. Ψάχνοντας στο διαδίκτυο να βρούμε πού θα στέλναμε όσα καπάκια έχουμε μαζέψει έως σήμερα, βρήκαμε το Σώμα Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ρόδου,το οποίο έχει οργανώσει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο δράσης με ονομασία «μαζεύω καπάκια,μοιράζω χαμόγελα» με τους οποίους επικοινωνήσαμε και μας παρέπεμψαν στο πιο κοντινό μας σημείο συλλογής(συγκεκριμένα για την περιοχή μας δραστηριοποιείται ένας αντίστοιχος σύλλογος εθελοντών με πολλές παρόμοιες δράσεις ), από όπου οι υπεύθυνοι μας εξυπηρέτησαν ερχόμενοι στο σχολείο μας και συλλέγοντάς τα.16683342_1353384374720150_35615788_n

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση