Επαναλειτουργία σχολικών μονάδων

Πέμπτη,28 Μαϊου 2020


Αγαπητοί γονείς το σχολείο ανοίγει αλλά για να παραμείνουμε ασφαλής για το καλό όλων
πρέπει να τηρούμε τα κατάλληλα μέτρα για την αποφυγή συνωστισμού κατά την προσέλευση – αποχώρηση στη σχολική μονάδα, φροντίζοντας να τηρούνται αποστάσεις μεταξύ των μαθητών.
Οι γονείς δεν θα εισέρχονται στις τάξεις . Τα παιδιά όταν θα εισέρχονται θα πλένουν με αντισηπτικό τα χέρια τους που θα βρίσκεται στην είσοδο.
Στις τσάντες τους πρέπει να υπάρχει μπουκαλάκι με αντισηπτικό. Μιλήστε στα παιδιά σας σχετικά με τις προφυλάξεις που πρέπει να παίρνουν.
Τα τμήματα έχουν χωριστεί σε υποτμήματα
Αν οι γονείς επιθυμούν να μην παρακολουθήσει το παιδί τους το νηπιαγωγείο από Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020 έως Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 πρέπει να κάνουν υπεύθυνη δήλωση, η οποία υπάρχει στο σχολείο.
Έχουν σταλθεί στα mails των γονέων οι ομάδες -υποτμήματα  των παιδιών καθώς  και το πρόγραμμα με τις μέρες που θα παρακολουθούν τα παιδιά το πρόγραμμα του νηπιαγωγείου.

Επίσης έχει σταλθεί υπεύθυνη δήλωση στην περίπτωση που κάποιος γονέας δεν επιθυμεί να επανέρθει το παιδί του στο νηπιαγωγείο για το χρονικό διάστημα από 1 Ιουνίου έως 26 Ιουνίου 2020. Η οποία αφού συμπληρωθεί να επιστραφεί στο σχολείο. Οι γονείς που δεν έχουν δώσει mail παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με την Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου.

Παρακάτω υπάρχει η υπεύθυνη δήλωση

Υπεύθυνη δήλωση

Κατηγορίες: Για τους γονείς. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.