Πρακτικό 4ης Συνάντησης Επιτροπής Γονέων

Επιτροπή Γονέων 2ου Νηπιαγωγείου Σάμου
https://blogs.sch.gr/2nipsamou/

Σάμος, 05/03/2011

Πρακτικό 4ης Συνάντησης

Στην Σάμο σήμερα 05/03/2010 πραγματοποιήθηκε συνάντηση των μελών της Επιτροπής Γονέων του 2ου Νηπιαγωγείου Σάμου. Τα θέματα προς συζήτηση ήταν τα ακόλουθα:

1. Απολογισμός Εκδήλωσης Αποκριάς 2011

2. Αξιοποίηση ταμειακού υπόλοιπου για ανάγκες σχολείου

3. Επόμενες δράσεις/εκδηλώσεις

4. Καταστατικό
Στη συνάντηση παρόντες ήταν τα μέλη της επιτροπής που υπογράφουν το παρόν πρακτικό:

Παρόντες:

1.       Αγγέλικας Σταμάτης

2.       Καραθανάση Μαρία

3.       Κώτης Κων/νος

4.       Παπαγεωργίου Ράνια

5.       Ταλαίπωρος Κώστας

6.       Ψωμαδέλλη Έφη

Απόντες:

1.       Λυμπέρης Γιώργος

2.       Καραθανάση Αγνή

6.       Φιλλιπής Γιώργος

Μετά από συζήτηση που πραγματοποιήθηκε για τα παραπάνω θέματα, υποβλήθηκαν προτάσεις για κάθε θέμα ξεχωριστά (με τη σειρά που παρουσιάζονται στη παράγραφο ‘Θέματα’) και αποφασίστηκαν (ομόφωνα) τα παρακάτω:

1.                   Το υπόλοιπο (κέρδος) από τα έσοδα του αποκριάτικου χορού ανέρχονται σε 75 ευρώ. Τα μέλη είναι ικανοποιημένα από την διοργάνωση. Συζητήθηκε εκτενώς η σκοπιμότητα διοργάνωσης παρόμοιων εκδηλώσεων για το μέλλον, κυρίως σε ότι αφορά τα έξοδα της διοργάνωσης αλλά και την επιλογή του χώρου. Επίσης τέθηκε θέμα διαδικασίας λήψης αποφάσεων της Επιτροπής.

2.                   Αξιοποίηση ταμειακού υπόλοιπου (395,00 ευρώ) για τις τρέχουσες ανάγκες του σχολείου μετά από συζήτηση με την δ/ντρια (για αγορά μουσικών οργάνων, ντουλαπιών, κλπ).

3.                   Διοργάνωση εκδήλωσης μετά το Πάσχα, με προτεινόμενη την μέρα της γιορτής της μητέρας στις 08/05/2011 (Κυριακή). Προτεινόμενες δράσεις: Παζάρι, εκπαιδευτικό πρόγραμμα, διάθεση εσόδων για φιλανθρωπικό σκοπό. Τόπος διοργάνωσης το σχολείο.

4.                   Λόγω μεγάλου κόστους για νομική υποστήριξη στην ίδρυση του συλλόγου (περίπου 600 ευρώ), εγκαταλείφθηκε η δράση αυτή και αποφασίστηκε η συνέχιση της λειτουργίας της επιτροπής Γονέων ως έχει.