Κι άλλη κατασκευή, πασχαλινά αβγά!

 

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ……..

Αγαπημένοι μας φίλοι, ήρθε η ώρα να φτιάξουμε πασχαλινά αβγά, το κατεξοχήν έθιμο του Πάσχα! Σας προτείνουμε πολλές επιλογές κι εσείς επιλέξτε αυτό που σας αρέσει. Οι περισσότερες προτάσεις μας είναι απλές κατασκευές, σχεδιάζετε το σχήμα του αβγού στο χαρτί με το μολύβι, διακοσμείτε, βάφετε, φωτογραφίζετε με τη μαμά τις δημιουργίες σας και μας τις στέλνετε. Κάποιες είναι πιο σύνθετες και χρειάζεται η βοήθεια της μαμάς! Εσείς επιλέγετε κι εμείς περιμένουμε με ανυπομονησία τα έργα σας !

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

 

Κι άλλη κατασκευή, πατήστε εδώ για να τη δείτε!

Και μια τελευταία σαν να πλέκετε καλαθάκι!

Μπορείτε να φτιάξετε και μία και δύο επιλογές, από σας εξαρτάται!

Περιμένουμε……

Και τα πρώτα πασχαλινά αβγά κατέφθασαν από το Σωτήρη και τη Δέσποινα! Πρωί πρωί σηκώθηκαν και ξεκίνησαν τις κατασκευές, το σπίτι έγινε καλλιτεχνικό εργαστήρι! Τα αποτελέσματα εξαιρετικά, μπράβο παιδιά! Χαιρόμαστε που το ευχαριστηθήκατε!

Κι άλλα πασχαλινά αβγά από τον Σωτήρη και τη Δέσποινα!

Μας εντυπωσίασαν τα πασχαλινά αβγά του Μάριου και του αδερφού του Γιώργου, φτιαγμένα από υλικά της φύσης, φύλλα, λουλούδια… όπως είπε η μαμά Κέλλυ ” Το Πάσχα συμβαδίζει με την αναγέννηση της φύσης”.

Να και τα αβγά του Χαρίτωνα και της Αθανασίας, τα παιδιά σχεδίασαν μόνα τους τα αβγά, τα διακόσμησαν με διάφορους τρόπους, υπέροχο αποτέλεσμα! Σας αξίζει ένα μεγάλο μπράβο!

Ο Χαρίτων και η Αθανασία σας προτείνουν να φτιάξετε αβγά με τελείως διαφορετική τεχνική…στον υπολογιστή στο πρόγραμμα του Word. Υπάρχουν βέβαια και άλλα προγράμματα ζωγραφικής που μπορείτε να κατεβάσετε όπως το Tuxpaint.

Αβγά γεμάτα χρώματα και σχέδια, γραμμές και τεχνικές, από την Αγγελίνα και τον Κωνσταντίνο.

               

Και τα αβγουλάκια του Αντώνη υπέροχα, ένα κι ένα! 

Ήρθαν και τα αβγουλάκια του Παναγιώτη με… τα κοτοπουλάκια! Πανέμορφα!!

Πρωτότυπα αυγουλάκια με…τα καλαμάκια! Μπράβο Αλέξανδρε!

Να΄τα και τα αυγουλάκια της Λυδίας!Ένα αυγό μονόκερος και ένα με τα γραμματάκια…από το όνομά της! Πολύ γλυκούλικα και τα δύο.

Ευχαριστούμε Λυδία για τα λογάκια σου και εμείς σου ευχόμαστε να περνάς καλά και να συνεχίζεις να παίζεις πολύ!

Η Αθηνά με την αδερφούλα της πόσα πολλά έχουν κάνει!

Αυγό με αριθμούς, κοτοπουλάκι μέσα στο αυγουλάκι

τρία κοτοπουλάκια μαζεμένα και αυγουλάκια πολύχρωμα βαμμένα!

   

Να’ τα και τα καλαθάκια από τα δύο αδερφάκια, γεμάτα με άλλα πολλά πολλά αυγουλάκια!Μπράβο κορίτσια.Είναι όλα υπέροχα!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Θανάσης και η  Αργυρούλα συνεχίζουν να δημιουργούν και να πρωτοτυπούν! Ο μπέμπης συντονίζει την κατάσταση και δοκιμάζει σίγουρα τα υλικά! 🙂