H δανειστική βιβλιοθήκη της Παρασκευής ξεκίνησε!

Επιτέλους ξεκίνησε η δανειστική βιβλιοθήκη! Τα παιδιά περίμεναν πώς και πώς να ξεκινήσει. Φέτος μάλιστα δώσαμε επιπλέον μέρες κράτησης του βιβλίου γιατί πολλά παιδιά δανείζονται δυο και τρία και παραπάνω βιβλία! Επικροτούμε τέτοιες προσπάθειες και περιμένουμε από σας , αγαπητοί μας γονείς , την υποστήριξή σας και την ανταπόκρισή σας στις βιβλιοεπιλογές των παιδιών. Εάν έχετε και άλλους αξιόλογους τίτλους βιβλίων -που θέλουν τα παιδιά να μοιραστούν με τους φίλους τους- είναι καλοδεχούμενοι!

Καλά διαβάσματα!

Παρακάτω παραθέτουμε ένα άρθρο από την αγαπημένη ιστοσελίδα elniplex που θα σας βοηθήσει  και θα σας δώσει ιδέες πώς να διαβάζετε τα βιβλία στα παιδιά!

Πώς διαβάζουμε ένα βιβλίο στα παιδιά.

 

Βιβλίο ανάγνωση Άνοιξε φύλλο ΑΝΑΓΝΩΣΗ αγάπη καρδιά γραμμή χρώμα υπόλοιπο φιλία χαρτί σελίδα κύκλος εκπαίδευση έρευνα βιβλίο μάρκα ανθρώπινο σώμα γραμματοσειρά φύλλα στοργή βιβλιογραφία μελέτη βιβλιοθήκη εικονογράφηση βιβλία κείμενο σχολείο μαθαίνω όργανο χόμπι πίεση ξέρω ξεφυλλίζω ριγμένη σελίδες του βιβλίου κύλισηΑποτέλεσμα εικόνας για γονεις και παιδια να διαβαζουν εικονεςΑποτέλεσμα εικόνας για γονεις και παιδια να διαβαζουν εικονες