Τελευταία εβδομάδα Σχολικού Έτους…Β’ Τμήμα

Το σχολείο τέλος πια, μες τις τάξεις ερημιά, καρέκλες πίνακες θρανία θε να μείνουν στη γωνία…Ζήσαμε σαν αδερφάκια χαρές λύπες τραγουδάκια στου σχολειού την αγκαλιά τόσα μάθαμε καλά…όπως λέει το τραγούδι που τραγουδήσαμε αγκαλιασμένοι στο τέλος της γιορτούλας μας

Ήταν μια χρονιά με πολλές χαρές αλλά και δυσκολίες, όπως συμβαίνει κάθε χρονιά αφού οι σχέσεις των ανθρώπων πλάθονται και εξελίσσονται μέσα στο χρόνο…

Την τελευταία εβδομάδα είχαμε την αγωνία να τα πάμε καλά στην τελική γιορτή. Τα παιδιά είχαν καταβάλει μεγάλη προσπάθεια και θέλαμε να δείξουμε πόσο έχουμε μεγαλώσει πια, παίζοντας μπροστά σε ζωντανό κοινό για πρώτη φορά!

IMG 20220607 175404Τελικά τα κατάφεραν πολύ καλύτερα και από τις πρόβες τα μικρούλια μου και πραγματικά αισθανθήκαμε όλοι τόσο περήφανοι για το επίτευγμά τους!

Μπράβο στα παιδιά που κατάφεραν να συγκινήσουν τους γονείς τους με την πρόοδο και την εξέλιξή τους!

Όσο για τις υπόλοιπες μέρες είχαμε παιχνίδια, συζητήσεις για το πως μας φάνηκε η χρονιά και πολλές αγκαλιές!

Πήραμε στα χέρια μας και το cd με το τραγούδι μας «Ταξίδι στο διαφορετικό» που το εξώφυλλο και όλη την διαδικασία αντιγραφής και συσκευασίας επιμελήθηκε η μαμά του Πέτρου Μ. για να θυμόμαστε αυτή την όμορφη στιγμή της φετινής χρονιάς.

IMG 20220610 102307

Ελπίζω να κρατήσουμε όλοι, μικροί μεγάλοι, μόνο τις όμορφες στιγμές και πάντα να θυμόμαστε το πρώτο μας σχολείο με αγάπη!!!

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς για την καλή συνεργασία, την υποστήριξη, την υπομονή και την καλή τους διάθεση και προθυμία σε ό,τι ζητήσαμε!!!

Να χαίρεστε και να καμαρώνετε τα παιδιά σας!!!

Αύριο έρχεστε σχολείο για να αγκαλιαστούμε (ενάντια σε όλες τις οδηγίες του ΕΟΔΔΥ), να αποχαιρετιστούμε και να ευχηθούμε

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!